Γαμήλια δεξίωση του Στέφανου και της Πέγκυς

Στις 19 Φεβρουαρίου (πέντε μέρες μετά την γιορτή των ερωτευμένων) δύο πολύ ερωτευμένα παιδιά, ο Στέφανος και η Πέγκυ διάλεξαν εμάς για να διοργανώσουμε την γαμήλια τους δεξίωση.

Άφιξη Καλεσμένων

Οι πρώτοι καλεσμένοι άρχισαν να φτάνουν στην αίθουσα μας γύρω στις 19:00. Τους υποδεχτήκαμε θερμά προσφέροντας τους bellini, kir royal και fruit punch ενώ οι σερβιτόροι μας  προσέφεραν στους καλεσμένους διάφορα amuse bouche όπως canapé με mousse καπνιστού σολομού και μαύρο χαβιάρι, τοματίνι mozzarela και ρολό jambon με cream cheese πάνω σε δροσερό αγγουράκι.

.

Άφιξη ζευγαριού

Το νιόπαντρο ζευγάρι δεν άργησε σχεδόν καθόλου, γύρω στις 19:30 κατέφθασε με μία τεράστια ασημί λιμουζίνα. Όμως λόγω του ντέρμπι ολυμπιακού – παναθηναϊκού πολλοί από τους καλεσμένους θέλησαν να παρακολουθήσουν λίγο τον αγώνα με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν οι καλεσμένοι. Έτσι βάλαμε τα παιδιά από την πίσω πόρτα και τους οδηγήσαμε στο καμαρίνι τους χωρίς να καταλάβουν οι καλεσμένοι ότι είχε έρθει το ζευγάρι και να χαλάσουμε την είσοδο τους. Τους προσφέραμε ένα ποτό για να χαλαρώσουν και περιμέναμε να έρθουν οι καλεσμένοι ώστε  να κάνει το ζευγάρι την εντυπωσιακή  είσοδο του.

.

Είσοδος ζευγαριού

.

Πρώτος χορός

.

Σερβίρισμα εδεσμάτων στους καλεσμένους

Ύστερα από ένα πολύ ρομαντικό πρώτο χορό, ο maitre οδήγησε το ζευγάρι στο γαμήλιο τραπέζι και ζήτησε την άδεια από το ζευγάρι να ξεκινήσει το σερβίρισμα των πιάτων. Μέσα σε ένα τέταρτο είχαν σερβιριστεί τα ορεκτικά σε όλους τους καλεσμένους καθώς και οι σαλάτες με τα τυριά. Αφού οι καλεσμένοι είχαν τελειώσει με τα ορεκτικά o maitre έδωσε την εντολή να μαζευτεί το πρώτο πιάτο και να σερβιριστεί το κυρίως. Λίγο μετά ξεκίναγε το γλέντι.

.

Το γλέντι ξεκινάει

.

Πέταγμα ανθοδέσμης

Η νύφη δεν ξέχασε το έθιμο που θέλει την ίδια να πετάει την ανθοδέσμη της στις ελεύθερες κοπέλες. Σύμφωνα με το έθιμο όποια κοπέλα πιάσει την ανθοδέσμη θα είναι αυτή η επόμενη που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Έτσι και η Πέγκυ κάλεσε όλες τις ελεύθερες κοπέλες που βρίσκονταν στην αίθουσα μας και πέταξε την ανθοδέσμη της όπως ορίζει αυτό το όμορφο έθιμο!

.

…Και να κάνετε το γάμο σας στο Carpe Diem

Σε όλες μας τις δεξιώσεις ρωτάμε το κάθε ζευγάρι να μας πει πώς πέρασε, να μας πει τις εντυπώσεις του για την δεξίωση καθώς και το τι του είπαν οι καλεσμένοι του. Έτσι στο τέλος της γαμήλιας δεξίωσης καθίσαμε με το ερωτευμένο ζευγάρι να μας πει και αυτό τις εντυπώσεις του μπροστά στην κάμερα του Carpe Diem. Δείτε το παρακάτω βίντεο για το πως πέρασαν το ζευγάρι και οι καλεσμένοι του…

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω το ζευγάρι που μας άφησε να χρησιμοποιήσουμε τα παραπάνω videos και να τους ευχηθώ η νέα τους ζωή να είναι γεμάτη από ευτυχισμένες στιγμές!!

5 thoughts on “Γαμήλια δεξίωση του Στέφανου και της Πέγκυς”

 1. Γεώργιος Δαμάσκος

  Ευχαριστούμε πολύ Πάρη,
  Tα videos με τις απόψεις και τις εντυπώσεις των νιόπαντρων ζευγαριών δείχνουν το πως πέρασαν τα ζευγάρια και οι καλεσμένοι τους στις δεξιώσεις που έχουμε φιλοξενήσει… Είναι η καλύτερη απόδειξη για τη δουλειά μας!!!

 2. Μπραβο σας για το εκπληκτικό site αλλά και για την δουλεία που κάνετε.

  1. Μαρία Δαμάσκου

   Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια κα Μαίρη!! Το site, ήταν μια ευκαιρία προβολής των δεξιώσεων που έχουμε ήδη φιλοξενήσει, κάθε δεξίωση για μας είναι συνεχής προσπάθεια για να πετύχουμε το καλύτερο!!! Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη σας!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *