Προτάσεις για την δεξίωση του γάμου σας από το Carpe Diem στην Πάρνηθα

buffet σε κτημα

Για να γίνει η δεξίωση σας η “τέλεια δεξίωση” και να μείνει σε σας και τους καλεσμένους σας ευχάριστη ανάμνηση θα πρέπει να δώσετε βάση και να προσέξετε όλα τα παρακάτω. Δώστε μεγάλη βαρύτητα στο ότι η βραδιά της δεξίωσης είναι μοναδική και θα είναι χαραγμένη στη μνήμη σας για πάντα.

 • Η επιλογή του χώρου που θα πραγματοποιηθεί η δεξίωσή σας θα πρέπει να ταιριάζει απόλυτα στο γούστο σας. Δώστε μεγάλη σημασία στον εξοπλισμό του χώρου όπως τραπέζια, καρέκλες, μαχαιροπήρουνα, σερβίτσια, ποτήρια, πετσέτες κ.α.
 • Δώστε μεγάλη βάση στο θέμα του μενού που θα προσφέρετε στους καλεσμένους σας. Εστιάστε αρκετά στην ποιότητα και ποσότητα των εδεσμάτων ώστε να ικανοποιήσετε και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο του κάθε καλεσμένου σας.Κάντε γευστική δοκιμή για να διαπιστώσετε την ποιότητα του φαγητού.
 • Ελεύθερη κατανάλωση των ποτών και των αναψυκτικών είναι μια συμφωνία που κάθε χώρος δεξίωσης πλέον δίνει στην προσφορά του. Δώστε μεγάλη προσοχή στο τι ποτά θα προσφερθούν σε ελεύθερη κατανάλωση (π.χ.: κρασιά, τι κρασιά;; εμφιαλωμένα ή χύμα;; Η μπύρα είναι μέσα στην ελεύθερη κατανάλωση; Ποια μπύρα θα πιουν οι καλεσμένοι σας; Τι αναψυκτικά παρέχονται;). Για να υπάρχει ελεύθερη και ευχάριστη κατανάλωση ποτών θα πρέπει τα ποτά να προσφέρονται στην κατάλληλη θερμοκρασία.
 • Το θέμα του service είναι ένα ακόμη σημαντικό κομμάτι για την τέλεια δεξίωση σας. Οι σερβιτόροι που θα εξυπηρετούν τους καλεσμένους σας θα πρέπει να το κάνουν καλά και να εξυπηρετούν με χαμόγελο και ευχάριστη διάθεση. Δώστε μεγάλη έμφαση στον αριθμό και τη ποιότητα των σερβιτόρων για να εξυπηρετηθούν οι καλεσμένοι σας γρήγορα και σωστά.νυφικο τραπεζι
 • Η διακόσμηση του χώρου δεξίωσης και των τραπεζιών είναι η προσωπική σας πινελιά για εκείνη την ξεχωριστή ημέρα. Εναρμονίστε το χώρο με χρώματα και τάσεις που ταιριάζουν με τα γούστα σας και την εποχή. Ρωτήστε αν η διακόσμηση είναι μέσα στην τιμή και αν ναι τι περιέχει η διακόσμηση.
 • Χώροι υγιεινής… “Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά”. Ελέγξτε τα W.C. και τις τουαλέτες του χώρου και βεβαιωθείτε ότι καθ’όλη τη διάρκεια της δεξίωσης σας θα παραμένουν καθαρά και θα ελέγχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
 • Η μουσική επένδυση της δεξίωσης σας επιβάλλεται να είναι εναρμονισμένη με τα ακούσματα τα δικά σας και των καλεσμένων σας. Εμπιστευτείτε έναν έμπειρο Dj, ξεσηκώστε και μοιράστε την θετική ενέργεια σας στους καλεσμένους για ένα ξέφρενο γλέντι .
 • Ο φωτισμός για εκείνη τη ξεχωριστή σας ημέρα πρέπει να είναι επαγγελματικός με πολλές εναλλαγές για να μην είναι μονότονος και κουραστικός. Κάθε στιγμή είναι διαφορετική,ζητήστε να σας φτιάξουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για κάθε στιγμή. Δώστε έμφαση σε επαγγελματικά συστήματα φωτισμού και εφέ για να γίνει ένα τέλειο πάρτυ – δεξίωση.
 • Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που πρέπει να σταθείτε είναι να ρωτήσετε αν η αίθουσα κλιματίζεται. Επειδή σχεδόν όλες οι αίθουσες δεξιώσεων κλιματίζονται, πολύ σημαντικό είναι να έχουν κεντρικό κλιματισμό που σημαίνει ισομερής ψύξη ή θέρμανση στο χώρο.
 • Ρωτήστε αν ο χώρος που θα κάνετε τη δεξίωση σας παρέχει έναν προσωπικό χώρο για εσάς, στην περίπτωση που θέλετε να φρεσκαριστείτε.
 • Ρωτήστε αν ο χώρος που θα φιλοξενήσει την δεξίωση σας έχει parking. Είναι πολύ σημαντικό, τα αυτοκίνητα των καλεσμένων σας να βρίσκονται σε ένα ασφαλές μέρος και όχι πάνω σε πεζοδρόμια ή στους δρόμους.
 • Μη ξεχάσετε να υπολογίσετε στην τιμή της προσφοράς που σας έδωσε ο χώρος δεξιώσεων, τους σερβιτόρους, τους παρκαδόρους, την κοπέλα στην υποδοχή, ή ίσως την τούρτα στην περίπτωση που αυτά είναι extra.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *