Βάπτιση της μικρής Παναγιώτας

Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου διοργανώσαμε τη δεξίωση μια μικρής Πριγκίπισσας, διοργανώσαμε τη δεξίωση της βάπτισης της μικρής Παναγιώτας.

Οι γονείς, Λευτέρης και Μαρία επέλεξαν εμάς να διοργανώσουμε μαζί τους τη δεξίωση της μικρής τους μπεμπούλας.
.

Στολισμός

Τα χρώματα που επέλεξαν να στολίσουμε την Αίθουσα μας ο Λευτέρης και η Μαρία ήταν το λιλά και το λαδί, ενώ τα λουλούδια που είχαν επιλέξει για το κάθε τραπέζι ήταν λευκά και ροζ τριαντάφυλλα μαζί με γυψοφύλλη. Έτσι και εμείς ακολουθώντας τις οδηγίες τους στρώσαμε στα τραπέζια λιλά και λαδί κορδέλες και τοποθετήσαμε  ένα μπουκέτο με λευκά και ροζ τριαντάφυλλα μαζί με γυψοφύλλη στο κέντρο του κάθε τραπεζιού σε γυάλα με φούξια νεράκι. Μια ακόμη λεπτομέρεια η οποία δε πέρασε απαρατήρητη στο κομμάτι της διακόσμησης ήταν ότι είχε δεθεί η προσωπική πετσέτα του κάθε καλεσμένου με λαδί σατέν κορδέλα. Ήταν λιτή, όμως πολύ όμορφη πινελιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γονείς ήθελαν να καθίσουν σε ροτόντα και όχι σε μεγαλύτερο τραπέζι όπως συνηθίζεται,για να είναι κάπως πιο παρεΐστικο. Αυτό το τραπέζι ήταν γεμάτο κορδέλες και για να ξεχωρίζει μιας και ήταν “το τραπέζι των γονιών”. Το είχαμε εμπλουτίσει με πετρούλες φούξια και λαδί για να ταιριάζουν με το σύνολο και τα χρώματα του στολισμού. Με τα ίδια χρώματα ήταν στολισμένος και ο χώρος υποδοχής των καλεσμένων μας. Τα  φαναράκια στον εξωτερικό χώρο όπως και στον εσωτερικό ήταν πλεγμένα με τις αντίστοιχες λαδί και φούξια κορδέλες… Γάζες φούξια στόλιζαν  το τραπέζι των ποτών υποδοχής  καθώς και το τραπέζι του μπουφέ, οι οποίες είχαν έναν όμορφο πλέξιμο πάνω στο τραπέζι. Πολύ προσεγμένο και όμορφο στόλισμα είχε και ο μπουφές, διάφορα ανθοδοχεία με ζωντανά άνθη ροζ αμυγδαλιάς έδιναν μια παραμυθένια εικόνα.

.

Δεξίωση

Η δεξίωση ξεκίνησε με τους περιχαρείς γονείς και τη νονά να μπαίνουν  αγκαλιά με  τη  μικρή τους πριγκίπισσα, ενώ ακούγονταν δυνατά το αγαπημένο τραγούδι της μικρής Παναγιώτας “Χορέψτε όλοι Bamba”  από τα μικρά “Ζουζούνια”.

Μετά από λίγα λεπτά ο Maitre οδήγησε τους γονείς στο buffet ώστε να τους παρουσιάσει ο chef μας το menu που είχαν επιλέξει για τους καλεσμένους τους. Μόλις  ενέκριναν το μενού άρχισε ο maitre να σηκώνει τους καλεσμένους τραπέζι, τραπέζι.

..

Tο Γλέντι ξεκινάει

Δυστυχώς η μικρή Παναγιώτα δε μας άφησε να πάρουμε συνέντευξη από το Λευτέρη και τη Μαρία… Ήταν πολύ κουρασμένη και δεν είχε κοιμηθεί καθόλου με αποτέλεσμα να κλαίει συνέχεια η μικρή μας πριγκίπισσα.
Παρ’ όλα αυτά ο Λευτέρης και η Μαρία μας είπαν τα καλύτερα τόσο για το φαγητό μας, όσο για το service μας και το dj μας.
Εμείς τους ευχόμαστε να τους ζήσει η μικρή τους πριγκίπισσα, και να την καμαρώσουν όπως επιθυμούν!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *