Γάμος στο κτήμα Carpe Diem

trapezi euxon

Στις 06/07/2013 διοργανώσαμε στο κτήμα μας τη δεξίωση γάμου δύο νέων και όμορφων παιδιών του Γιώργου και της Τόνιας.

Στολισμός Γάμου

Το χρώμα που είχε επιλέξει η Τόνια για να ντύσουμε το κτήμα μας, ήταν το λιλά. Έτσι όλη η διακόσμηση του κτήματος κινήθηκε στο αγαπημένο, elegant χρώμα της νύφης.
Στους κήπους μας, έξω ακριβώς από την αίθουσα δεξιώσεων μας, είχαν στολιστεί οι ελιές μας με λιλά οργάντζες ενώ κρεμόντουσαν μικρά λευκά φαναράκια από λιλά κορδέλες. Στην είσοδο του κτήματος έτρεχαν λιλά γάζες ενώ πάνω τους διακοσμούσαν το χώρο λευκά φαναράκια που τα διακοσμούσαν όμορφα λιλά κορδελίτσες. Στο Bar του κτήματος είχαν τοποθετηθεί δύο μεγάλα λευκά φανάρια με λιλά κορδέλες. Οι βραχόκηποι είχαν στολιστεί με λευκά κεριά ενώ στο γκαζόν υπήρχαν λιλά μαξιλάρες. Στα δέντρα μας είχαν δεθεί πολλές κορδέλες στους ίδιους χρωματισμούς που στο τελείωμα τους κρέμονταν μικρά λευκά φαναράκια. Ο στολισμός στον κτήμα μας, ολοκληρώθηκε με τη νυφική κούνια που κρέμονταν από το πεύκο, ντυμένη και αυτή στα αγαπημένα χρώματα της Τόνιας.
Στο νυφικό τραπέζι είχε στρωθεί λιλά οργάντζα περιμετρικά, ενώ οι πετσέτες είχαν διπλωθεί σε σχήμα βεντάλιας σε λιλά χρωματισμό. Πάνω στο νυφικό βρίσκονταν 4 πανέμορφες ανθοσυνθέσεις με λευκά και λιλά τριαντάφυλλα και λιλά ορχιδέες. Δεξιά και αριστερά του νυφικού τραπεζιού είχαν τοποθετηθεί δύο λευκές τετράγωνες λαμπάδες που τις διακοσμούσαν λιλά τριαντάφυλλα, λιλά ορχιδέες και λευκά λίλιουμ.stolismos rotontas
Το τραπέζι της τούρτας ήταν και αυτό ντυμένο στο αγαπημένο χρώμα της νύφης, το λιλά. Η τούρτα ήταν λευκή, στρογγυλή και δίπλα της είχαν τοποθετηθεί όμορφα δύο μπουκέτα με λιλά και λευκά τριαντάφυλλα.
Στις ροτόντες των καλεσμένων είχε στρωθεί λιλά οργάντζα και στο κέντρο του κάθε τραπεζιού υπήρχε μια γυάλα με μικρά λιλά πετραδάκια, ένα μεγάλο λευκό κερί, καθώς και ένα μεγάλο λευκό βότσαλο που επάνω του ήταν γραμμένο Γιώργος + Τόνια καθώς και η ημερομηνία του Γάμου των παιδιών
Μια ακόμα πολύ όμορφη πινελιά στο κομμάτι του στολισμού του κτήματός μας ήταν το τραπέζι των ευχών. Είχε αντίστοιχα λευκό τραπεζομάντηλο όμορφα τοποθετημένο, λιλά οργάντζα και γάζες οι οποίες έφταναν μέχρι το έδαφος ενώ πάνω στο τραπέζι βίισκονταν δύο λευκά φανάρια, μια καρικατούρα με τα πρόσωπα του γαμπρού και της νύφης, καθώς και ένα λευκό δεντράκι πάνω στο οποίο κρέμονταν λιλά κορδέλες και λευκές καρδούλες. Διάφορα λευκά φαναράκια με λιλά κορδέλες βρισκόντουσαν αναμμένα στο έδαφος τα οποία έδιναν ένα πολύ ρομαντικό τόνο. Το βιβλίο ευχών ήταν λευκό και ήταν γραμμένο στο εξώφυλλο με λιλά γράμματα τα ονόματα των πρωταγωνιστών μας. Δίπλα από το βιβλίο ευχών, υπήρχαν δύο μεγάλες γυάλες γεμάτες με γλυκές λιχουδιές όπως μάντολες και λευκά κουφέτα σαν δώρο για τις ευχές που έγραφαν οι καλεσμένοι.

Το γλέντι του Γάμου

Αφού είχαν σερβιριστεί όλοι οι καλεσμένοι από το Buffet, ο Γιώργος και η Τόνια ξεκίνησαν να περνάνε από όλα τα τραπέζια των καλεσμένων για να τους ευχαριστήσουν που τους τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτήν την τόσο Ευχάριστη Ημέρα της ζωής τους.
Αμέσως μετά ξεκίνησε ο Dj μας να παίζει δυνατά διάφορα παραδοσιακά τραγούδια το Γάμου. Τότε η νύφη μαζί με το γαμπρό άρχισαν να σέρνουν πρώτοι το χορό, όπου τους ακολούθησαν οι φίλοι τους, οι κουμπάροι και οι οι συγγενείς τους. Το γλέντι της δεξίωσης του γάμου τους συνεχίζονταν με διάφορα δημοτικά, με νησιώτικα, με τσιφτετέλια, με ζεϊμπέκικα, με χασαποσέρβικα, με συρτά και άλλα. Το γαμήλιο πάρτυ κορυφώθηκε όταν άρχισαν να ακούγονται δυνατά από τα ηχεία, pop χορευτικά, Disco, 70′s, latin, R’n’B, Rock, Beat, Mainstream και οι Νεόνυμφοι συνέχιζαν να διασκεδάζουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

… “Είστε φοβεροί σαν συνεργάτες, δεν είστε σαν όλους τους υπόλοιπους” …

Όταν έφυγαν όλοι οι καλεσμένοι, καθίσαμε με το νεόνυμφο ζευγάρι στην αίθουσα μας για να μας πει τις εντυπώσεις, τα σχόλια του αλλά και το τι τους είπαν οι καλεσμένοι τους, για τη Δεξίωση του Γάμου τους. Δεν θα σας περιγράψουμε το τι μας είπαν, σας παραθέτουμε το video με τις εντυπώσεις τους και τα σχόλια τους!!

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Γιώργο και την Τόνια που μας επέτρεψαν να χρησιμοποιήσουμε τα παραπάνω videos και να τους ευχηθούμε κάθε μέρα της νέας τους ζωής, να είναι γεμάτη χαρές και γλέντια όπως η μέρα του Γάμου τους.!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *