Μυστήριο Γάμου και Δεξίωση στο κτήμα Carpe Diem

Στις 14/09/2013 διοργανώσαμε στο κτήμα δεξιώσεων Carpe Diem, το μυστήριο του Γάμου καθώς και τη γαμήλια δεξίωση του Γιάννη και της Γεωργίας.
Το μυστήριο είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 19:30, έτσι ο γαμπρός έφτασε στο κτήμα μας γύρω στις 19:15, ακολουθούμενος από την οικογένεια του, τους φίλους του και κάποιους από τους συγγενείς του. Τους υποδεχθήκαμε με θέρμη προσφέροντάς τους από το welcome bar, kir royal και sangria. Ο Γιάννης μόλις ήπιε το ποτό υποδοχής, του παραδώσαμε την ανθοδέσμη, και τον οδηγήσαμε προς τον χώρο της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου, για να βγάλει φωτογραφίες με την οικογένεια του αλλά και με τον κουμπάρο.
Γύρω στις 19:40 έφτασε και η νύφη στο κτήμα δεξιώσεων μας στους πρόποδες της Πάρνηθας. Όλοι οι καλεσμένοι είχαν οδηγηθεί προς τον προαύλιο χώρο της Εκκλησίας του κτήματος, και περίμεναν με ανυπομονησία να κάνει την είσοδο της, η νύφη, και να ενωθεί αυτό το όμορφο ζευγάρι με τα δεσμά του Γάμου. Αφού η Γεωργία δροσίστηκε με το ποτό υποδοχής όλα ήταν έτοιμα να ξεκινήσει, η είσοδος και μετέπειτα το Μυστήριο του Γάμου.

Είσοδος ζευγαριού

Μόλις τελείωσε ο γάμος, άρχισαν οι καλεσμένοι να περνάν και να κάθονται στις θέσεις τους σύμφωνα με τη λίστα που είχε φτιάξει το ζευγάρι. Πάράλληλα ο Γιάννης και η Γεωργία, στήθηκαν μαζί με τις οικογένειες τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, για τις καθιερωμένες φωτογραφίες. Καθ’ όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης, οι σερβιτόροι μας πρόσφεραν στους καλεσμένους μέχρι να ανοίξει το Buffet διάφορα amuse bouche όπως Canapé με mousse καπνιστού σολομού και μαύρο χαβιάρι, Ρολό jambon με κρέμα τυριών πάνω σε δροσερό αγγουράκι, Tortillas με κοτοσαλάτα, Spring Rolls με plum sauce, και Ταρτάκι με καπνιστή μελιτζανοσαλάτα και κάπαρη.
Μόλις τελείωσε η φωτογράφιση, ο maitre οδήγησε τους νεόνυμφους στο boudoir για να φρεσκαριστούν και άρχισε να τους εξηγεί το πως και το πότε θα κάνουν την είσοδο τους, το πως θα κόψουν τη γαμήλια τούρτα αλλά και το πότε θα χορέψουν τον πρώτο τους χορό. Μετά από μία ολιγόλεπτη ξεκούραση του Γιάννη και της Γεωργίας, όλα ήταν έτοιμα για την Είσοδο, ο maitre ενημέρωσε το Dj για να παίξει το τραγούδι εισόδου που είχαν επιλέξει οι νεόνυμφοι. Έτσι τα πάντα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει η δεξίωση του γάμου τους που είχαν ονειρευτεί.

Πρώτος χορός

Ύστερα από την εντυπωσιακή είσοδο τους στο κτήμα, και μετά από την κοπή της γαμήλιας τούρτας, πήρε σειρά ο πρώτος χορός!!!

Το πάρτυ

Μετά από τον πρώτο χορό, ήρθε η ώρα να ανοίξει το Buffet. Πρώτοι πέρασαν ο Γιάννης και η Γεωργία για να τους γίνει παρουσίαση, και μετά ακολούθησαν όλοι οι καλεσμένοι. Αφού είχαν σερβιριστεί όλοι οι καλεσμένοι από το Buffet, ο Γιάννης και η Γεωργία ξεκίνησαν να περνάνε από όλα τα τραπέζια των καλεσμένων για να τους ευχαριστήσει που παρευρίσκονταν σε αυτήν την τόσο σημαντική αλλά και  Ευχάριστη στιγμή της Ζωής τους.
Αμέσως μετά ξεκίνησε ο Dj μας να παίζει  διάφορα παραδοσιακά τραγούδια το Γάμου. Τότε η Γεωργία μαζί με το Γιάννη άρχισαν να σέρνουν πρώτοι το χορό, όπου τους ακολούθησαν οι φίλοι τους, οι κουμπάροι και οι οι συγγενείς τους. Το Πάρτυ της δεξίωσης του γάμου τους συνεχίζονταν με διάφορα νησιώτικα, με συρτά, με ηπειρώτικα, με τσιφτετέλια, με ζεϊμπέκικα, με χασαποσέρβικα…

… “Περάσαμε τέλεια, δεν άκουσα ούτε ένα αρνητικό σχόλιο, όλος ο κόσμος έφυγε κατενθουσιασμένος”…

Όταν έφυγαν όλοι οι καλεσμένοι, καθίσαμε με το νεόνυμφο ζευγάρι για να μας πει τις εντυπώσεις, τα σχόλια του αλλά και το τι εισέπραξαν από τους καλεσμένους τους, για το μυστήριο του γάμου ρους, για τη δεξίωση του γάμου τους, για το φαγητό μας, για την εξυπηρέτηση μας αλλά και για το πάρτυ που ακολούθησε. Δεν θα σας περιγράψω το τι μας είπαν, σας παραθέτω το video με τις εντυπώσεις τους!!

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω θερμά το Γιάννη και τη Γεωργία, που μας επέτρεψαν να χρησιμοποιήσουμε τα παραπάνω videos, και να τους ευχηθώ ο γάμος τους να είναι η αρχή μιας ατελείωτης ευτυχίας, ευημερίας, χαράς και αρμονίας που να τους συντροφεύει γλυκά και τους δύο για πάντα… Βίον ανθόσπαρτον.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *