Σε ποιον αστερισμό του ζωδιακού κύκλου ανήκει ο Γάμος σας;

Η ημερομηνία του Γάμου σας αποτελεί ρυθμιστικό παράγοντα για το πως θα είναι ο Έγγαμος Βίος σας. Εσείς ξέρετε τι Ζώδιο είναι ή θα είναι ο Γάμος σας;;;Αστερισμοί του ζωδιακού κύκλου

,

Κριός 21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Ο Έγγαμος Βίος σας για όσους ο Γάμος τους ανήκει στο ζωδιακό κύκλο του Κριού, θα χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και ένταση. Είναι βέβαιο πως θα ζήσετε πολλές στιγμές γεμάτες περιπέτεια και suspense. Η ερωτική σας ζωή θα είναι σαν την λάβα ηφαιστείου. Με σύνεση και υπομονή θα δημιουργήσετε μια ευτυχισμένη οικογένεια που θα ζήλευαν πολλοί.

.

Ταύρος 21 Απριλίου – 20 Μαΐου

Πολυμελής οικογένεια και αρμονικό Έγγαμο Βίο θα έχετε όσοι κάνετε το Γάμο σας  στον αστερισμό του Ταύρου. Η σταθερή φύση του αστερισμού θα σας αποφέρει συναισθηματική ασφάλεια πράγμα πολύ σημαντικό για έναν τέλειο Γάμο.

.

Δίδυμοι 21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Όταν ο Γάμος συμπέσει στον αστερισμό των Διδύμων θα έχει έντονες αλλαγές,πολλαπλά ενδιαφέροντα, πολλά ταξίδια και γενικότερα μια ζωή βγαλμένη από ταινία. Ο όρος παραδοσιακή οικογένεια είναι όρος άγνωστος για εσάς, αυτό σημαίνει βέβαια πως στο Γάμο και με την επιλογή του κατάλληλου συντρόφου δεν θα πλήττετε ποτέ…

.

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Το συναίσθημα θα είναι αυτό που θα κυριαρχεί στο Γάμο σας. Ο Έγγαμος Βίος για σας τους Καρκίνους ολοκληρώνεται με την απόκτηση τέκνων και αποτελεί κάτι το Ιερό. Η αγάπη, ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα είναι τα στοιχεία που θα σας συνοδεύουν μέχρι τα βαθιά σας γεράματα.

.

Λέων 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Δυναμισμός και λαμπρός Έγγαμος Βίος που θα ακτινοβολεί από τις πρώτες κιόλας μέρες του. Η πολυτέλεια αναμφισβήτητα θα ακολουθεί το Γάμο σας και θα δημιουργήσετε μια οικογένεια που θα αποτελεί πρότυπο για όλους.

.

Παρθένος 23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου

Αυτός ο Γάμος αντιπροσωπεύει την οργάνωση, τον προγραμματισμό και την έντονη ρομαντικότητα. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι, η τέλεια αρμονική συμβίωση και η δημιουργία μιας πολύ δεμένης οικογένειας.

.

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου

Αν ονειρεύεστε έναν Έγγαμο Βίο άκρως ισορροπημένο με άριστη επικοινωνία και συντροφικότητα τότε πετύχατε διάνα. Ο Γάμος αυτός έχει όλα τα στοιχεία για να δημιουργήσετε μια ζεστή οικογένεια χωρίς διαμάχες και προστριβές, με έντονο ερωτικό στοιχείο που συνεχώς θα σας ανανεώνει και θα σας χαρίζει ευτυχισμένες στιγμές.

.

Σκορπιός 24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

Έγγαμος Βίος αισθηματικός και άκρως ερωτικός με συνεχές επιβεβαιώσεις συναισθημάτων είναι ο Γάμος στον αστερισμό του Σκορπιού. το πάθος και οι εντάσεις ενδεχομένως να δημιουργήσουν κάποιες προστριβές αλλά με τη συνεχή προσφορά αγάπης θα ζήσετε μια ζωή μοιραίου έρωτα.

.

Τοξότης 23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Ο Γάμος είναι ρουλέτα όπου ο άνδρας παίζει την ανεξαρτησία του και η γυναίκα την ευτυχία της. Ένας Γάμος όμως που ανήκει στον αστερισμό του Τοξότη  συνδιαλέγει με τον καλύτερο τρόπο την ισορροπία αναμεταξύ σας. Ανοίγει νέους δρόμους και ορίζοντες κάνοντας σας κάθε σας στιγμή σαν Μοναδική.

.

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Ο Γάμος σας θα έχει έναν αξεπέραστο δυναμισμό, υψηλό κοινωνικό status, ευημερία και οικονομική άνεση. Η σύνεση και η αξιοπρέπεια θα είναι από τα μεγαλύτερα προσόντα στη σχέση σας, πράγμα πολύ σημαντικό για να αντιμετωπίζεται εύκολα οποιοδήποτε πρόβλημα που θα δημιουργείται.

.

Υδροχόος 21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Εάν ο Γάμος σας είναι Υδροχόος θα τον διακρίνει η τρυφερότητα. Όσοι παντρευτείτε από 21 Ιανουαρίου μέχρι 19 Φεβρουαρίου θα γίνετε καταπληκτικοί γονείς και τα παιδιά σας θα μάθουν να αναζητούν και να βρίσκουν την αλήθεια πίσω από το πέπλο τς συμβατικότητας.

.

Ιχθείς 20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Η ευαισθησία, ο έντονος συναισθηματισμός και το φλογερό πάθος διακρίνει το Γάμο των Ιχθύων. Όσοι λοιπόν παντρευτείτε από 20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου, ο γαμήλιος βιος τους θα έχει έντονα στοιχεία ερωτισμού και έντονης σεξουαλικότητας.

Πηγή Horoscope Guide Magazine

1 thought on “Σε ποιον αστερισμό του ζωδιακού κύκλου ανήκει ο Γάμος σας;”

  1. Πολύ έξυπνη ιδέα να συνδυαστεί η ημερομηνία του γάμου με την ζωδιακή του ερμηνεία. Ένα τόσο σημαντικό γεγονός αξίζει να έχει την δική του ζωδιακή ημερομηνία όπως επίσης και την καλύτερη προετοιμασία έτσι ώστε να μείνει αξέχαστος στους καλεσμένους και κυρίως στους πρωταγωνιστές του.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *