Το Carpe Diem στηρίζει την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία

Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου με χαρά φιλοξενήσαμε την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, Παράρτημα Αχαρνών. Το Δ.Σ. του παραρτήματος κάλεσε τα μέλη του και τους εθελοντές στη κοπή της πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Κοπή πίτας Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας
Κοπή πίτας Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Κοινωφελές σωματείο μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα

Το παράρτημα Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (ΕΑΕ), ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2010, με σκοπό να προωθήσει τους στόχους της, δίνοντας την ευκαιρία στους κατοίκους του δήμου Αχαρνών και της ευρύτερης περιοχής, να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες παροχής κοινωνικής φροντίδας, ενημέρωσης, πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου. Συνεργάζεται με συλλόγους, φορείς και επαγγελματίες της περιοχής και λειτουργεί με  εθελοντική εργασία ευαισθητοποιημένων πολιτών και προσφορές μελών και φίλων της.

Νότες χαράς και Ελπίδας

Ήταν μια ξεχωριστή εκδήλωση με πολλές νότες χαράς και ελπίδας και σε αυτό συνέβαλε, εκτός από την θετική αύρα των καλεσμένων, η χορωδία της Ένωση Γυναικών Ελλάδος, παράρτημα Αχαρνών όπου μας τραγούδησαν τα κάλαντα και πολλές άλλες χαρμόσυνες μελωδίες.

Το Carpe Diem συγχαίρει τον πρόεδρο κο Παναγιώτη Καζάνα, την αντιπρόεδρο κα Αλεξάνδρου-Πανά Λίτσα και γενικότερα όλο το Δ.Σ. για αυτή την προσπάθεια και θα στηρίζει τον αγώνα τους για την πρόληψη κατά του καρκίνου.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *