Πρώτος χορός στην Δεξίωση Γάμου

Ο πρώτος χορός με τον οποίο το νιόπαντρο ζευγάρι ανοίγει τη γαμήλια δεξίωση, κάποιες φορές μεταφράζεται σε μεγάλο άγχος για τους μελλόνυμφους. Ο πρώτος σας  χορός ως αντρόγυνο θα είναι μια ξεχωριστή στιγμή που ποτέ δεν πρόκειται να την ξεχάσετε.  Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας, ενώ συμβολίζει μία νέα αρχή.

Συνήθως το τραγούδι του πρώτου χορού είναι ένα τραγούδι που σημαίνει «κάτι» για το ζευγάρι. Ίσως το  πρώτο φιλί, ίσως την πρώτη συνάντηση, ίσως την ίδια σας την σχέση… Στην περίπτωση που δεν υπάρχει ένα τέτοιο τραγούδι θα πρέπει  από κοινού να βρείτε ένα. Σημαντικό είναι να κάνετε κάποια μαθήματα χορού ώστε να μπορέσετε να υποστηρίξετε αυτό το «ειδικό» τραγούδι που έχετε επιλέξει μαζί.

Εκτός από το αυτοκρατορικό βαλς  μπορείτε να δοκιμάσετε tango

ή ρούμπα ή ακόμα και μπάλο. Μπορείτε βέβαια και να διακωμωδήσετε λίγο τον πρώτο χορό επιλέγοντας τραγούδια που δεν ταιριάζουν στην περίπτωση αλλά θα βγάλουν γέλιο.

Προσοχή όμως εδώ, διότι το ζευγάρι εκτός από θάρρος θα πρέπει και να απευθύνεται σε καλεσμένους με χιούμορ!!! Η επιλογή είναι δική σας…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *