Γάμος με Capital Controls

stolismos trapeziou

Το Σάββατο στις 04/07/2015 διοργανώσαμε το γάμο του Σταύρου και της Βάσως στο κτήμα δεξιώσεων μας, στην Πάρνηθα.  Ήταν ακριβώς μία εβδομάδα μετά την επιβολή των capital controls και μια μέρα πιο πριν από το δημοψήφισμα. Για μας όμως,στο Carpe Diem, ήταν η μέρα του Σταύρου και της Βάσως που μας είχαν αναθέσει να κάνουμε το πάρτυ των ονείρων τους πραγματικότητα.

Στολισμός Δεξίωσης Γάμου

Το χρώμα που είχε επιλέξει η νύφη μας για να ντύσουμε το κτήμα μας, ήταν το λαδί χρυσό. Έτσι όλη η διακόσμηση και ο στολισμός για τη δεξίωση του γάμου των παιδιών, κινήθηκε στα αγαπημένα χρώματα της Βάσως.
Στους κήπους μας, έξω ακριβώς από την αίθουσα δεξιώσεων μας, είχαν στολιστεί οι ελιές μας με λαδί οργάντζες ενώ κρεμόντουσαν μικρά λευκά φαναράκια από χρυσές κορδέλες. Στην είσοδο της αίθουσας έτρεχαν χρυσές γάζες ενώ πάνω τους διακοσμούσαν το χώρο λευκά φαναράκια που τα διακοσμούσαν όμορφα λαδί κορδελίτσες. Οι βραχόκηποι είχαν στολιστεί με λευκά κεριά ενώ στο γκαζόν υπήρχαν λαδί και χρυσές μεγάλες μαξιλάρες. Στα δέντρα μας είχαν δεθεί πολλές κορδέλες στους ίδιους χρωματισμούς που στο τελείωμα τους κρέμονταν μικρά λευκά φαναράκια.
Στο νυφικό τραπέζι είχε στρωθεί χρυσή οργάντζα περιμετρικά, ενώ οι πετσέτες είχαν διπλωθεί σε σχήμα βεντάλιας σε λαδί χρωματισμό. Πάνω στο νυφικό βρίσκονταν 4 μεγάλα λευκά κεριά στα οποία είχαν τοποθετηθεί άνθη από λευκά τριαντάφυλλα και ροζ λιλίουμ.
Το τραπέζι της τούρτας ήταν και αυτό ντυμένο στο αγαπημένο χρώμα της νύφης, το λαδί-χρυσό. Η τούρτα ήταν λευκή, στρογγυλή και πάνω της είχαν τοποθετηθεί όμορφα άνθη από ροζ λίλιουμ.
Στις ροτόντες των καλεσμένων είχαν στρωθεί λευκά τραπεζομάντηλα, ενώ το λαδί χρυσό runner έδινε ένα ρομαντικό τόνο. Στο κέντρο του κάθε τραπεζιού υπήρχε μια μικρή ανθοστήλη με λευκά τριαντάφυλλα, πρασινάδα και ροζ λίλιουμ. Στο τραπέζι επίσης είχαν τοποθετηθεί και οι μπομπονιέρες του γάμου καθώς και γλυκό του κουταλιού σαν ατομικό δώρο για τον κάθε καλεσμένο τους.
Μια ακόμα πολύ όμορφη πινελιά στο κομμάτι του στολισμού  του κτήματός μας ήταν το τραπέζι των ευχών. Είχε αντίστοιχα λευκό τραπεζομάντηλο όμορφα τοποθετημένο, που το διακοσμούσαν χρυσές κορδέλες και γάζες. Δίπλα στο βιβλίο ευχών είχε τοποθετηθεί ένα μεγάλο φανάρι, που μέσα του είχε λευκές πετρούλες λευκά κεριά και ροζ άνθη από λίλιουμ. Το βιβλίο ευχών ήταν λευκό και ήταν γραμμένο στο εξώφυλλο με λαδί γράμματα τα ονόματα των πρωταγωνιστών μας, Σταύρος και Βάσω. Τέλος στο τραπέζι ευχών είχαν τοποθετηθεί διάφορες γυάλες με πολλά γλυκίσματα, όπως ροζ και λευκά macarones, λευκές και χρυσές καραμελίτσες, σαν δώρο για τις ευχές που έγραφαν οι καλεσμένοι.

Το Carpe Diem συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του κτήματος, που φαντάζεται και θέλει κάποιος, στις σημαντικές στιγμές της ζωής του.

Όταν έφυγαν όλοι οι καλεσμένοι, καθίσαμε με το νεόνυμφο ζευγάρι, για να μας πουν τις εντυπώσεις, τα σχόλια του αλλά και το τι τους είπαν οι καλεσμένοι τους για τη Δεξίωση του Γάμου τους. Λόγω της κούρασης των παιδιών, σεβαστήκαμε την επιθυμία των παιδιών να μην κάνουν δηλώσεις στην κάμερα μας, αλλά όταν θελήσουν να κάνουν μια κριτική στο fan page μας στο facebook. Δεν θα σας περιγράψουμε το τι μας είπαν, σας παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο με τις εντυπώσεις τους και τα σχόλια τους!!

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σταύρο και τη Βάσω που κράτησαν το λόγο τους και έγραψαν μια τόσο καλή κριτική για το κτήμα Carpe Diem, και να τους ευχηθούμε, να ζήσουν, να ευτυχήσουν, να είναι κάθε μέρα τους όπως η μέρα του Γάμου τους και ακόμα πιο όμορφη!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *