Λεπτομέρειες έχουν απομείνει για το κτήμα Δεξιώσεων Carpe Diem

Οι εργασίες στο κτήμα δεξιώσεων Carpe Diem στην Πάρνηθα, μπήκαν στην τελική ευθεία. Λεπτομέρειες έχουν απομείνει και μερικές πινελιές για την τελική διαμόρφωση του κτήματος δεξιώσεων Carpe Diem.
Η πλακόστρωση του δαπέδου έχει ολοκληρωθεί και μας έχει μείνει το γκαζόν, το οποίο θα τοποθετηθεί το Σάββατο 5 Μαΐου, όπου θα διαμορφωθούν οι κήποι μας και τα παρτέρια μας.
Την προηγούμενη εβδομάδα τοποθετήθηκε το ξύλινο δάπεδο, στο οποίο θα φιλοξενεί το νυφικό μας τραπέζι. Το Νυφικό τραπέζι είναι υπερυψωμένο, και βρίσκεται ανάμεσα από τις δύο πισίνες  σαν να επιπλέει στο νερό.
Αυτήν την εβδομάδα συνεχίζονται οι εργασίες με την τοποθέτηση του φωτισμού, με τη φύτευση θαμνών και λουλουδιών όπως: αγγελική, ελαίαγνο, λαγκαστρεμιά, λεβάντα, φωτίνιες, μαργαρίτες, ερωτάκια, πασχαλιές, θυμάρι, ρίγανη και πολλά άλλα. Η επιπλέον φύτευση με πάνω από 300 είδη φυτών δένει άρρηκτα με την ανυπέρβλητη ομορφιά του δρυμού που ξεκινά παραπάνω, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι όσο το δυνατόν πιο ανεπιτήδευτο και να αποπνέει την αρμονία και τη χαρά  της ελληνικής φύσης.
Ακόμα αυτήν την εβδομάδα ολοκληρώνεται και το βάψιμο των τοίχων, της πέργκολας καθώς και του Bar.
Για την επόμενη εβδομάδα έχουν δρομολογηθεί η πλακόστρωση μια μικρής πλατείας μπροστά στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου καθώς και η τοποθέτηση ψηφίδας στις πισίνες.
Δείτε με εικόνες πως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής το κτήμα Carpe Diem στους πρόποδες της Πάρνηθας.

ktima deksioseon parnitha

kthma parnitha

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες για την τελική διαμόρφωση του κτήματος δεξιώσεων Carpe Diem εδώ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *