Παράδοση Επιταγής στη Νικήτρια του Διαγωνισμού Carpe Diem Style

Εχθές το απόγευμα ( 04/05/2011) έγινε η παράδοση της επιταγής των 500 ευρώ στη νικήτρια του διαγωνισμού κα Τσούτσουρα Ασπασία. Η νικήτρια έφτασε στο Carpe Diem περίπου στις 8… Δικαιολογημένα θα μπορούσε να παρατηρήσει κανείς τη χαρά της λαμπερής Ασπασίας. Η Ασπασία ήρθε μαζί με το μελλοντικό της σύζυγο για  να μοιραστεί τη χαρά της μαζί του. Η ομάδα του Carpe Diem ήταν εκεί ο Νίκος, ο Γιώργος και η Μαρία… Την υποδεχθήκαμε με μεγάλη θέρμη και χωρίς να χάσουμε χρόνο ξεκινήσαμε το διάλογο μαζί της ώστε να γνωρίσουμε τη μεγάλη Νικήτρια… Η Ασπασία μας εξομολογήθηκε ότι σε μόλις 3 μήνες παντρεύεται!!!!!! Και όλοι μαζί είχαμε την αγωνία να μας πει που θα ξοδέψει τα 500 ευρώ μετρητά! Μας είπε πως είχε σκεφτεί ήδη το τι θα τα κάνει και μάλιστα μας άρεσε και πάρα πολύ η ιδέα της. Στο φωτογράφο λοιπόν θα πάνε τα χρήματα που κέρδισε!  Δείτε το τι μας είπε η Ασπασία στο παρακάτω video…

Λίγο αργότερα έφθασαν στην Αίθουσα Δεξιώσεων μας οι ιδιοκτήτες του portal www.teleiosgamos.gr, οι οποίοι φιλοξένησαν το Διαγωνισμό μας στο portal τους… Γνώρισαν την Νικήτρια και της ευχήθηκαν να είναι πάντα τόσο τυχερή!!!!
Εμείς με τη σειρά μας, ευχαριστούμε όλους όσους πήραν μέρος στο Διαγωνισμό μας και ιδιαίτερα την Ασπασία η οποία είναι και η μεγάλη Νικήτρια. Της ευχόμαστε να είναι πάντα καλότυχη, να έχει υγεία και η ώρα η καλή!!!! Tο δώρο μας για το γάμο της σίγουρα θα είναι αξέχαστο μιας και οι φωτογραφίες θα της μείνουν για μια ζωή!!

Παράδοση επιταγής στη τυχερή Νικήτρια
Παράδοση επιταγής στην κα Τσούτσουρα Ασπασία

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *