Το κτήμα Carpe Diem άρχισε να παίρνει μορφή

Στο νέο μας Κτήμα Δεξιώσεων Carpe Diem, συνεχίζουμε τις εργασίες ώστε να είναι διαθέσιμο από το Μάιο του 2012. Η διαμόρφωση του εδάφους έχει πλέον ολοκληρωθεί και το κτήμα Δεξιώσεων Carpe Diem είναι σε δύο επίπεδα. Το πρώτο επίπεδο που θα βρίσκεται ο χώρος της “κύριας δεξίωσης” και το Bar είναι όλο ενιαίο. Το δεύτερο επίπεδο όπου θα βρίσκονται το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, διάφορα παρτέρια με κήπους καθώς και τα lounge καθιστικά είναι υπερυψωμένο.
Με το τέλος της διαμόρφωσης του εδάφους οι εργασίες συνεχίστηκαν με τη δημιουργία των πισινών. Έ
τσι λοιπόν σκάψαμε τις πισίνες και ρίξαμε τα μπετά  και αμέσως άρχισε το κτήμα Δεξιώσεων Carpe Diem να παίρνει μορφή. Ανάμεσα από τις δύο πισίνες θα βρίσκεται το νυφικό τραπέζι σαν να επιπλέει στο νερό, δίνοντας μία ονειρική διάσταση στον χώρο και συμβολίζοντας την απαρχή του κοινού ταξιδιού των νεόνυμφων.
Μετά το πέρας της διαμόρφωσης των πισινών σειρά είχε η διαμόρφωση του τρεχούμενου νερού, που διασχίζει κατά μήκος τον χώρο των τραπεζιών. Ξεκίνησε λοιπόν πάλι το σκάψιμο, αλλά αυτή τη φορά για να δημιουργήσουμε το κανάλι για το νερό. Αφού σκάψαμε το κανάλι, συνεχίσαμε τις εργασίες με 
το καλούπωμα ώστε να είναι έτοιμο να πέσουν τα μπετά.
Αφού και το τρεχούμενο νερό που διασχίζει κατά μήκος τον χώρο των τραπεζιών πήρε μορφή, ξεκίνησε και το καλούπωμα στο έδαφος για να διαχωριστεί ο χώρος σε αυτόν με την πλακόστρωση και αυτόν με το γκαζόν.
Παράλληλα προχωρήσαμε και σε άλλες εργασίες που δε φαίνονται, όπως την επίσκεψη σε μεγάλα φυτώρια μαζί με την αρχιτέκτων τοπίου, ώστε  η επιπλέον φύτευση με πάνω από 300 είδη φυτών, που έχει δρομολογηθεί να γίνει σε τρία επίπεδα ανάπτυξης, (δέντρα περίφραξης, θαμνώδης βλάστηση και ανθοφόρα φυτά), να είναι όσο το δυνατόν πιο ανεπιτήδευτη και να αποπνέει την αρμονία και τη χαρά  της ελληνικής φύσης.
Δείτε με εικόνες τη μορφή που αρχίζει πλέον να παίρνει το Κτήμα Δεξιώσεων Carpe Diem στα Βόρεια Προάστια. Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες για την τελική διαμόρφωση του κτήματος δεξιώσεων Carpe Diem εδώ.

 

ktima deksioseon voreia proastia

κτημα δεξιωσεων βορεια προαστια

κτημα δεξιωσεων στην παρνηθα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *