Πάρτυ δεξίωση με Cocktail Menu.

ktima bar

Το Cocktail party είναι μια μορφή εκδήλωσης, που ήρθε από την Αμερική και διαρκεί περίπου πέντε με έξι ώρες. Πρόκειται για ένα νέο είδος δεξίωσης που οι καλεσμένοι δεν δεσμεύονται στην ώρα άφιξης ούτε στην ώρα αναχώρησης. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις, παρά ελάχιστες μόνο καρέκλες στις άκρες της αίθουσας.

.

Σερβιριστό Cocktail party

Τα εδέσματα και τα ποτά προσφέρονται από τους σερβιτόρους σε δίσκους. Οι καλεσμένοι εξυπηρετούνται από τους σερβιτόρους, σερβίρονται ποτά και finger food και τρώνε όρθιοι.Στα εδέσματα προσφέρονται καναπεδάκια και μπουκίτσες cocktail με ξυλάκια. Επιπλέον, μπορεί να προσφερθούν και ζεστά εδέσματα.Και αυτά τα εδέσματα σερβίρονται με ξυλάκια. Για τα άδεια ποτήρια ή πιάτα υπάρχουν μερικά μικρά τραπέζια ή stands.
Για ένα Σερβιριστό Cocktail party, ο αριθμός των σερβιτόρων πρέπει να είναι τόσο μεγάλος, ώστε να αντιστοιχούν έξι σερβιτόροι για κάθε εκατό άτομα.Οι τέσσερις από αυτούς είναι αρμόδιοι για την περιφορά των εδεσμάτων και των ποτών, όπως επίσης και για το καθάρισμα, ενώ οι δύο ετοιμάζουν τα ποτήρια για το σερβίρισμα. Οι σερβιτόροι στα Coctail party, πρέπει να είναι πολύ επιδέξιοι, καθώς οι καλεσμένοι στέκονται σχετικά κοντά ο ένας στον άλλον.

.

μπουφε στο κτημα Carpe Diem.Buffet Cocktail party

Το Cocktail party μπορεί να οργανωθεί και με τη μορφή Buffet για Cocktail, όπου προσφέρεται ένας μπουφές με κρύα και ζεστά εδέσματα και ένα Bar με όλα τα ποτά. Τα εδέσματα είναι και εδώ μικρές μπουκιές και καταναλώνονται με ξυλάκια. Για τα άδεια πιάτα ή ποτήρια υπάρχουν και εδώ μερικά μικρά τραπέζια ή stands. Εδώ οι καλεσμένοι εξυπηρετούνται μόνοι τους, παίρνουν τα ποτά από το Bar και τα εδέσματα από το buffet  και τρώνε και εδώ όρθιοι.
Για ένα Buffet Cocktail party, ο αριθμός των σερβιτόρων πρέπει να είναι τόσος ώστε ένας σερβιτόρος να αντιστοιχεί σε τριάντα καλεσμένους, ενώ απαραίτητοι είναι ένας bartender πίσω από το bar και ένας chef πίσω από το μπουφέ.

Δείτε την πρόταση μας για Cocktail Buffet Menu εδώ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *