Ρομαντικός Στολισμός Δεξίωσης Γάμου

Υπάρχουν πάρα πολλές ιδέες για το στολισμό μιας Δεξίωσης  Γάμου.Εδώ σας προτείνουμε μία πολύ όμορφη, πρωτότυπη αλλά και Ρομαντική πρόταση. Την ιδέα αυτή την υλοποιήσαμε για το στολισμό της Αίθουσας Δεξιώσεων μας στο Γάμο του Δημήτρη και της Έφης στις 24 Σεπτεμβρίου 2011.Στολισμός σε Γάμο σε romantic style
Τα χρώματα που είχε επιλέξει η Έφη για να ντύσει την Αίθουσα Δεξιώσεων  μας  ήταν το χρυσό  και το λαδί. Το κεντρικό τραπέζι είχε στολιστεί με λαδί οργάντζα στο οποίο είχαν πλεχτεί όμορφα κορδέλες σε λαδί χρώμα. Αριστερά και δεξιά του τραπεζιού υπήρχαν δυο πανέμορφες λευκές λαμπάδες που ήταν στολισμένες με στεφάνι από λευκούς λυσιάνθους, λευκές και πράσινες ορτανσίες και κισσό που αγκάλιαζε τα άνθη και έτρεχε σα γιρλάντα σε όλο το ύψος της λαμπάδας έως το πάτωμα. Επάνω στο νυφικό τραπέζι υπήρχαν τρία κασπώ με τα παραπάνω άνθη με τρία κεράκια σε κάθε κασπώ ενώ ο κισσός που έτρεχε σε όλο το μήκος του νυφικού τραπεζιού ολοκλήρωνε το ρομαντικό στολισμό του Νυφικού τραπεζιού.Ρομαντική διακόσμηση σε Γάμο
Στα τραπέζια των καλεσμένων είχαν στρωθεί μία χρυσή και δύο λαδί κορδέλες ενώ στο κέντρο του κάθε τραπεζιού υπήρχε ένα εντυπωσιακό ποτήρι Martini που στην κορυφή του είχε λευκούς λυσιάνθους και λευκές ορτανσίες που τις αγκάλιαζε μια όμορφη πρασινάδα από φύλλα δάφνης ενώ ο κισσός που έπεφτε από το χείλος του ποτηριού μέχρι τη ροτόντα έδινε ένα πολύ ρομαντικό τόνο. Γύρω από κάθε ποτήρι Martini υπήρχαν τρία κεράκια που δημιουργούσαν μια πολύ όμορφη και ρομαντική ατμόσφαιρα. Μια άλλη λεπτομέρεια που ολοκλήρωνε το στολισμό στα τραπέζια των καλεσμένων ήταν και οι κατάλευκες από τούλι μπονμπονιέρες δεμένες με ένα φιόγκο από λαδί κορδέλα που είχαν στρωθεί σε όλες τις θέσεις των καλεσμένων.
Στο τραπέζι των ευχών είχαν τοποθετηθεί 2 μεγάλες γυάλες με σοκολατάκια και marshmallows και 2 πιο μικρές γυάλες με λευκά και ροζ κουφέτα σαν δώρο για τις ευχές που έγραφαν οι καλεσμένοι στο βιβλίο ευχών. Το τραπεζάκι είχε στολιστεί με λαδί οργάντζα και κισσό ενώ ένα λευκό φανάρι τόνιζε το ρομαντισμό του στολισμού.  Το βιβλίο ευχών ήταν λευκό με χρυσά γράμματα τα αρχικά των ονομάτων του Γαμπρού και της Νύφης, ενώ το στυλό που έγραφαν οι καλεσμένοι τις ευχές τους ήταν σε λαδί χρώμα.
Στις ίδιες αποχρώσεις του λαδί και του χρυσού είχε στολιστεί και οι κήποι μας. Λευκά φαναράκια με χρυσό και λαδί κορδέλες κρεμόντουσαν από τις ελιές  και από το πεύκο, ενώ στους βραχόκηπους υπήρχαν λαδί και χρυσές μαξιλάρες. Στις σκάλες της κυρίας εισόδου είχαν τοποθετηθεί λαδί runners, που πάνω τους καθόντουσαν λευκά μεγάλα φανάρια με χρυσές κορδέλες.

Φωτογράφιση με ρομαντικό θέμα σε Γάμο

Ελπίζουμε να σας άρεσε η παραπάνω ιδέα!!! Εσείς βρείτε το style που σας ταιριάζει και ελάτε να οργανώσουμε μαζί τη Δεξίωση σας και τη διακόσμησή της.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *