Στολισμός Γάμου… Συμβουλές για την τέλεια Γαμήλια Διακόσμηση.

Η  Γαμήλια Διακόσμηση μπορεί να περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές πλευρές του Γάμου σας. Μπορεί να αποτελείται από μία αψίδα, στολισμό τραπεζιών, λουλούδια και φωτισμό. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα ώστε να διασφαλίσετε το ότι ο στολισμός σας θα είναι κάτι για το οποίο θα είστε εύκολα περήφανοι, με όποιο budget !Στολισμός Τραπεζιου σε Δεξιωση Γαμου

Επιλέξτε το θέμα

Παραμυθένιος Γάμος, τροπικός Γάμος , παραδοσιακός Γάμος, ένας μοναδικός Γάμος ! Ό,τι και αν σας αρέσει μη διστάσετε να το κάνετε θέμα του Γάμου σας. Και διατηρήστε το ίδιο θέμα αυτό σε ολόκληρο το Γάμο, συμπεριλαμβανομένης και της διακόσμησης. Το πιθανότερο είναι πως κάνοντας επιλογές που εκφράζουν εσάς, παρά ενδίδοντας στις προτιμήσεις άλλων, θα δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό θέμα που θα αντικατοπτρίζει το δικό σας προσωπικό γούστο, και θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Η επιλογή του θέματος θα σας διευκολύνει να καταλήξετε στη κατάλληλη διακόσμηση για το Γάμο σας.

.

Επιμείνετε!

Αν κάνετε τη Γαμήλια Δεξίωση σας σε αίθουσα, και έχετε επιλέξει να περάσετε κάτω από μια πανέμορφη αψίδα από υπέροχα λουλούδια ή ανάμεσα από δύο ρομαντικά διακοσμημένες ανθοστήλες, θα φανεί πραγματικά περίεργο αν αμέσως μετά χαιρετίσετε τους καλεσμένους σας σε μία αίθουσα που δεν είναι του Γούστου σας… Πρέπει να επιμείνετε στο στυλ σας και να είστε αυστηροί με την κατεύθυνση που επιλέξατε να ακολουθήσετε. Δεν είναι κακό να είναι κανείς εκλεκτικός, προσπαθήστε όμως να προσανατολιστείτε σε ένα συγκεκριμένο θέμα για τη Γαμήλια Διακόσμησή σας, διαφορετικά οι καλεσμένοι σας θα νοιώσουν μπερδεμένοι.
Στολισμος Τουρτας Γαμου

Ταιριάξτε τα χρώματα

Αν οι λεπτομέρειες του νυφικού είναι λιλά, η ανθοδέσμη της νύφης είναι λιλά, και γενικότερα κυριαρχούν λιλά και λευκά χρώματα σε όλο το μυστήριο, το τελευταίο που θα θέλατε θα ήταν κόκκινα ή μπλε τραπεζομάντηλα στις ροτόντες της Αίθουσας Δεξιώσεων ή καταπράσινα runner στα τραπέζια. Βεβαιωθείτε πως το décor στο Γάμο και τη Δεξίωση είναι συναφές, και ότι τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν θα δένουν αρμονικά. Επιλέξτε δύο χρώματα και επιμείνετε σε αυτά.
.

Ανθοσυνθέσεις

Αν έχετε ανθοσυνθέσεις στα τραπέζια, τα άνθη που θα χρησιμοποιηθούν θα πρέπει να είναι ιδίου τύπου με αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στο Στολισμό της εκκλησίας, του αυτοκινήτου, και της ανθοδέσμης της νύφης. Εννοείται πως αν έχετε χρησιμοποιήσει αληθινά άνθη στη εκκλησία, τα “ψεύτικα ροδοπέταλα” δεν έχουν καμία θέση ούτε στη Δεξίωση! Το στυλ και το χρώμα φυσικά και θα πρέπει να ταιριάζουν με την υπόλοιπη Διακόσμηση.
.

Κεριά

Στολισμος Γαμηλιου Τραπεζιου με λαμπάδεςΤα κεριά θα πρέπει επίσης να ακολουθούν τα κεντρικά χρώματα της Διακόσμησης του Γάμου σας και μπορούν να ταιριάξουν πολύ όμορφα και στις ανθοσυνθέσεις που θα τοποθετηθούν στην Δεξίωση. Προσδίδουν ενδιαφέρον, ζεστασιά, ρομαντισμό και φινέτσα. Μπορείτε ακόμα και να διατηρήσετε για κάποια ώρα μοναδική πηγή φωτισμού τα κεριά, καθώς αν μη τι άλλο υπό το φως των κεριών θα μπορούσε να αγκαλιαστεί το ζευγάρι για τον πρώτο του χορό.
.
Το μυστικό για μία καλόγουστη Γαμήλια Διακόσμηση είναι να δένουν όλα αρμονικά με το θέμα που έχετε επιλέξει, να δένουν τα χρώματα μεταξύ τους και να μην καταλήξει να φαίνεται σαν να τα επιλέξατε όλα βιαστικά, την τελευταία στιγμή. Να φανεί  πως με αφοσίωση και αγάπη φροντίσατε να ταιριάξετε το κάθε τι,  αφιερώσατε χρόνο και χρήμα ώστε να φέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και για να ευχαριστήσετε και τους καλεσμένους σας και εσάς .

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *