Ιδέες για να οργανώσετε τον τέλειο Γάμο σας…

Η διοργάνωση ενός  Γάμου, είναι μια πολύ απαιτητική διαδικασία, ειδικά για αυτούς που έχουν μικρή ή καθόλου εμπειρία σε τέτοιους είδους διοργανώσεις. Για να σας διευκολύνουμε να οργανώσετε το δικό σας Γάμο, σας παραθέτουμε μερικές συμβουλές για να διοργανώσετε όχι μόνο τη δεξίωση του Γάμου σας , αλλά ολόκληρο το ευχάριστο αυτό γεγονός.Just Married

Προϋπολογισμός

Αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα που πρέπει να κάνετε πριν αρχίσετε την οργάνωση του Γάμου σας. Πρέπει να ξέρετε το μέγιστο ποσό που μπορείτε να διαθέσετε για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας.

Πού & Πότε;

Αποφασίστε την εποχή που θα θέλατε να τελέσετε το Μυστήριο του Γάμου σας, καθώς και τη δεξίωση σας. Ξεκινήστε να ψάχνετε για την Αίθουσα ή το Κτήμα Δεξιώσεων που σας ταιριάζει και καλύπτει τις απαιτήσεις σας  όσο νωρίτερα γίνεται, ώστε να μην αναγκαστείτε να καταφύγετε  σε επιλογή που δεν σας ικανοποιεί πλήρως. Είναι πολύ σημαντικό να κλείσετε πρώτα το χώρο που θα φιλοξενήσει τη δεξίωσή σας και μετά την εκκλησία, διότι οι καλεσμένοι σας θα περάσουν πολλές ώρες στο χώρο αυτό, θα γευτούν τα εδέσματα που θέλετε να τους προσφέρετε, θα χορέψουν και θα διασκεδάσουν μαζί σας στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωή σας. Αυτές είναι οι αναμνήσεις που θα μείνουν ανεξίτηλες σε σας και τους καλεσμένους σας. Όλοι θα θυμούνται το Γαμήλιο Πάρτυ σας και το πόσο ωραία πέρασαν μαζί σας χάρη στη δική σας επιτυχημένη και έγκαιρη επιλογή της κατάλληλης Αίθουσας ή Κτήματος Δεξιώσεων.  Έπειτα αναζητήστε μία εκκλησία που να έχει διαθέσιμη την ημερομηνία που έχετε ήδη κλείσει και φυσικά να είναι σε μια λογική απόσταση  από το χώρο που θα φιλοξενήσει το ευτυχισμένο αυτό γεγονός. Έτσι δε θα κουράσετε τους καλεσμένους σας με μακρινές και περιττές μετακινήσεις.

Γαμήλιο Θέμα – Concept

Για να δώσετε στο Γάμο σας προσωπικότητα και χαρακτήρα θα πρέπει να επιλέξετε καταρχήν ένα θέμα και έπειτα το κατάλληλο χρώμα για τη διακόσμηση του Γάμου σας. Τα χρώματα καθώς και οι αποχρώσεις που θα επιλέξετε θα αφήσουν το προσωπικό σας στίγμα και επιπλέον θα δώσουν ένα ιδιαίτερο και μοναδικό ύφος  στη μεγάλη αυτή Ημέρα.

Στολισμος Γαμου με Classy Style
Classy Style

Νυφικό – Γαμπριάτικο Κοστούμι

Τέσσερις μήνες πριν την ημερομηνία του Γάμου σας, καλό θα ήταν να ξεκινήσετε την αναζήτηση του Νυφικού φορέματος και του Γαμπριάτικου Κοστουμιού. Είτε αποφασίσετε να αγοράσετε, είτε να νοικιάσετε, είτε ακόμα και να ράψετε το Νυφικό των ονείρων σας, φροντίστε πέρα από την εμφάνιση να είναι και άνετο. Μην ξεχνάτε ότι μετά το Μυστήριο του Γάμου, ακολουθεί  η Δεξίωση και σίγουρα θα θέλετε να ακτινοβολείτε από κέφι και ζωντάνια. Μπορείτε είτε να τροποποιήσετε το Νυφικό σας ώστε να είναι άνετο, είτε να φέρετε ένα δεύτερο φόρεμα στην Αίθουσα ή στο Κτήμα Δεξιώσεων και να αλλάξετε. Ο σκοπός είναι να συμμετέχετε με όλη σας την ενέργεια στο Πάρτυ της Ζωής σας και μην σας εμποδίζει τίποτα να διασκεδάσετε και χορέψετε με όλη σας την Ψυχή.

Φωτογραφία – Βίντεο

Για να απαθανατίσετε τις ευχάριστες αυτές στιγμές σας, και για να τις αναπολείτε και μετά από πολλά χρόνια, θα πρέπει να αρχίσετε να ψάχνετε για το σωστό φωτογράφο. Πάρτε προσφορές και συγκρίνετε τιμή και παροχές και βρείτε το φωτογράφο που ταιριάζει σε σας…

Προσκλητήρια – Μπομπονιέρες

Μπομπονιέρες ΓάμουΞεκινήστε συντάσσοντας  τη Λίστα των ανθρώπων που θέλετε να παρευρεθούν στη μεγάλη αυτή Ημέρα. Έχετε πάντα στο μυαλό σας το budget που έχετε ορίσει και υπολογίστε τον αριθμό σε προσκλητήρια και μπομπονιέρες που θα χρειαστείτε. Θυμηθείτε ότι τα χρώματα πρέπει να είναι ανάλογα με το Γαμήλιο θέμα που έχετε επιλέξει. Δυο – τρεις μήνες είναι αρκετοί για να δώσετε τις παραγγελίες σας και να είναι έτοιμες εγκαίρως. Με το που πάρετε τα προσκλητήρια στα χέρια σας θα πρέπει να αρχίσετε να τα μοιράζετε  στους καλεσμένους σας, ώστε να μπορέσουν να προγραμματίσουν την παρουσία τους στη πιο ευτυχισμένη μέρα της Ζωής σας!

Στολισμός – Διακόσμηση

Αφού έχετε ήδη αποφασίσει το Concept του Γάμου σας, επισκεφτείτε ένα ανθοπωλείο ώστε να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα κατάλληλα λουλούδια ή να σας δώσει ιδέες για ένα τέλειο στολισμό στα χρώματα που έχετε φανταστεί.

Υπόλοιπες Εκκρεμότητες

Τον τελευταίο μήνα πριν το ευχάριστο γεγονός του Γάμου, θα πρέπει να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητες που πιθανών έχετε αφήσει. Καταρχήν πρέπει  να επιλέξετε το πλήρες μενού για τη Γαμήλια Δεξίωση και να ετοιμάσετε τη λίστα με τους καλεσμένους  που θα παρευρεθούν στη Δεξίωση του Γάμου σας.  Έπειτα να κάνετε ραντεβού με το Dj ώστε να σας βοηθήσει να επιλέξετε τη μουσική που σας εκφράζει και τα τραγούδια που θα δώσουν κέφι σε σας και τους καλεσμένους  σας. Στη συνέχεια τακτοποιήστε τις λεπτομέρειες για το στολισμό και τη διακόσμηση του Γάμου σας  καθώς και τις εκκρεμότητες που έχουν μείνει με το φωτογράφο που θα καλύψει το μυστήριο, το Γαμήλιο Πάρτυ και ίσως το Day After!!

Είναι πλέον όλα έτοιμα για να χαρείτε την ωραιότερη στιγμή της Ζωής σας, το Γάμο σας !!

Η Ώρα Η Καλή!!!!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *