Ιδέες για τη Γαμήλια Δεξίωση σας…

Σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε φωτογραφικές μηχανές μιας χρήσης στη Δεξίωσή σας; Θα ‘πρεπε!!! Επειδή θα βοηθήσουν πολύ να απαθανατίσετε όλες τις στιγμές της ιδιαίτερης αυτής μέρας. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να σκεφτείτε για την οργάνωση του Γάμου σας και όλα αυτά μαζί μπορεί να σημαίνουν ένα πολύ σημαντικό κόστος. Ωστόσο πρέπει να ζυγίσετε το χρηματικό αυτό κόστος, με το τι σημαίνει για σας η σημαντικότερη μέρα της ζωής σας.

Το να εξασφαλίσετε ότι όλες οι πολύτιμες στιγμές θα διατηρηθούν για πάντα είναι πολύ σημαντικό. Χρησιμοποιήστε λοιπόν φωτογραφικές μηχανές μιας χρήσεως για να καταφέρετε να μη χάσετε ούτε στιγμή από το Γαμήλιο Πάρτυ σας.

Φυσικά και δεν υποκαθιστά την επαγγελματική συμβολή ενός ειδήμονα. Ο φωτογράφος είναι απαραίτητος ώστε να έχουν οι φωτογραφίες του Γάμου σας την ποιότητα που τους αξίζει!!!!

Στη Γαμήλια Δεξίωση μπορείτε να μοιράσετε στους καλεσμένους σας μερικές φωτογραφικές μηχανές μιας χρήσεως, ώστε να αδράξουν και εκείνοι κατά βούληση όλες εκείνες τις αυθόρμητες χαρούμενες στιγμές που πραγματικά αντικατοπτρίζουν το πνεύμα της χαρμόσυνης ημέρας αυτής!!! Αυτού του τύπου οι φωτογραφικές μηχανές είναι πολύ οικονομικές και ταυτόχρονα πολύ εύκολες στο χειρισμό τους, ακόμα και για αυτούς που δεν τα πάνε καθόλου καλά με την τεχνολογία. Συνίσταται επίσης όταν τις αγοράσετε να επιλέξετε αυτές που έχουν ενσωματωμένο flash για πολύ καλύτερη ποιότητα των φωτογραφιών σας.

Φωτογραφική Μηχανή μιας Χρήσης για Γάμο
Φωτογραφική Μηχανή μιας Χρήσης με flash για να απαθανατίσουν οι καλεσμένοι σας τη Μεγάλη αυτή Ημέρα!

Το μόνο που πρέπει να σκεφτείτε τώρα είναι πόσες τέτοιες φωτογραφικές μηχανές πρέπει να μοιράσετε, και πώς να τις διαθέσετε μεταξύ των καλεσμένων σας.  Απλά θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας αυτούς τους παράγοντες:

  • Πόσα προτίθεστε να διαθέσετε;  Παίξτε με τους αριθμούς μέχρι να βρείτε τη χρυσή τομή.
  • Πόσοι καλεσμένοι θα παρευρίσκονται στη Δεξίωση;  Μία αναλογία μιας φωτογραφικής μηχανής ανά 6 ή 8 καλεσμένους είναι μία πολύ λογική λύση, δηλαδή 1 ή 2 φωτογραφικές μηχανές σε κάθε ροτόντα.
  • Ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να έχετε κατά νου όταν αποφασίζετε τον αριθμό των φωτογραφικών μηχανών  που θα αγοράσετε, είναι και το κόστος της εκτύπωσης. Θυμηθείτε πως θα έχετε να εμφανίσετε μερικές εκατοντάδες φωτογραφίες και καλό θα ήταν να κάνετε και γι’αυτό μια μικρή έρευνα αγοράς καθώς οι τιμές ποικίλουν.

Επειδή εσείς θα έχετε ήδη πολλά στο μυαλό σας τη μέρα αυτή, καλό θα ήταν να ορίσετε κάποιον από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να αναλάβει να μαζέψει τις φωτογραφικές μηχανές μετά το πέρας της Δεξίωσης και να τις στείλει για εκτύπωση.

Πράγματι, οι φωτογραφικές μηχανές μιας χρήσεως είναι ένα επιπλέον έξοδο, όμως  οι αναμνήσεις στην ευτυχέστερη μέρα της Ζωής σας είναι ανεκτίμητες.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *