Δεξίωση Γάμου του Γιώργου & της Γιώτας

Το Σάββατο στις 2 Ιουλίου διοργανώσαμε στο χώρο εκδηλώσεων Carpe Diem, τη Δεξίωση του Γάμου δύο καταπληκτικών παιδιών, του Γιώργου και της Γιώτας.

Στολισμός Δεξίωσης

Τα χρώματα που είχαν επιλέξει τα παιδιά να ντύσουν το Χώρο Εκδηλώσεων μας ήταν το λευκό και το απαλό ροζ. Το νυφικό τραπέζι είχε στολιστεί με μια εκρού – σαμπανιζέ δαντέλα, ενώ ροζ ορτανσίες, ροζ παιώνιες καθώς και λευκά τριαντάφυλλα που όλα μαζί τα αγκάλιαζαν όμορφα πράσινα χρυσάνθεμα έδιναν μια αρχοντική και ρομαντική χροιά. Τα τραπέζια των καλεσμένων είχαν στολιστεί με τρεις ροζ απαλό κορδέλες, ενώ στο κέντρο της κάθε ροτόντας υπήρχε μία γυάλα με ένα όμορφο μπουκέτο από λευκά τριαντάφυλλα και γυψοφύλλη.
Στολισμένο όμορφα ήταν και το τραπέζι των ευχών. Υπήρχαν δύο γυάλες γεμάτες με σοκολατένιες καρδούλες σε διάφορες γεύσεις καθώς και πολύχρωμα marsmallow σαν δώρο για τις ευχές που έγραφαν οι καλεσμένοι.
Στις ίδιες αποχρώσεις αλλά και στον ίδιο αρχοντικό ρομαντικό τόνο είχε στολιστεί και ο κήπος μας. Λευκά φαναράκια κρεμόντουσαν στα δέντρα μας με ροζ κορδέλες, ενώ στους βραχόκηπους υπήρχαν λευκά κεριά με ροζ μαξιλάρες.
Στην αυλή μας είχε στηθεί και το Welcome Bar όπου προσφέραμε στους καλεσμένους Sangria και Bellini. Οι καλεσμένοι απολάμβαναν το ποτό υποδοχής στα μπαλκόνια μας ενώ οι σερβιτόροι πρόσφεραν διάφορα amuse bouche όπως Bruschetta με σαλάμι Ουγγαρίας, κάρυ και αγγουράκι τουρσί, Μπαλίτσα από mousse φέτας και μαϊντανό,canapé με mousse καπνιστού σολομού και μαύρο χαβιάρι και άλλα, μέχρι να έρθει το νιόπαντρο ζευγάρι.

Οι καλεσμένοι απολαμβάνουν το ποτό υποδοχής στην αυλή μας

Άφιξη Ζευγαριού

Ο Γαμπρός και η Νύφη δεν άργησαν να έρθουν, πήγαν μετά το μυστήριο του Γάμου στο σπίτι για την καθιερωμένη φωτογράφιση και γύρω στις 9:30 κατέφθασαν στο Χώρο Εκδηλώσεων μας, στο Carpe Diem. Τους υποδεχτήκαμε θερμά, τους ευχηθήκαμε και αφήσαμε το maitre να τους προσφέρει το ποτό υποδοχής αλλά και να τους δώσει οδηγίες για το πως θα κάνουν την είσοδό τους, το πως θα κόψουν τη Γαμήλια τούρτα του και πότε θα χορέψουν το πρώτο τους Γαμήλιο Χορό.

Σερβίρισμα εδεσμάτων στους καλεσμένους

Ύστερα από ένα πολύ ρομαντικό πρώτο χορό, ο maitre οδήγησε το ζευγάρι στο νυφικό τραπέζι και ζήτησε την άδεια ώστε να ξεκινήσει το σερβίρισμα των πιάτων. Μέσα σε ένα δεκαπέντε λεπτά  είχαν σερβιριστεί τα ορεκτικά σε όλους τους καλεσμένους καθώς και οι σαλάτες με τα τυριά. Αφού οι καλεσμένοι είχαν τελειώσει με τα ορεκτικά o maitre έδωσε την εντολή να μαζευτεί το πρώτο πιάτο και να σερβιριστεί το κυρίως. Λίγο μετά ξεκίναγε το γλέντι.

Το γλέντι ξεκινάει

Μόλις οι καλεσμένοι τελείωσαν με το κυρίως πιάτο τους, το ευτυχές Ζευγάρι άρχισε να περνάει από όλα τα τραπέζια για να ευχαριστήσει τους καλεσμένους που τους τίμησαν με την παρουσία τους την πιο Ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους. Λίγο μετά ξεκίνησε ο Dj να παίζει δυνατά μουσική διάφορα παραδοσιακά τραγούδια του Γάμου και η Νύφη μαζί με το Γαμπρό άρχισαν να σέρνουν πρώτοι το χορό. Ακολούθησαν πολλά νησιώτικα, ηπειρώτικα.τσιφτετέλια, ζεϊμπέκικα, συρτά και το κέφι συνεχιζόταν με αμείωτο ενδιαφέρον. Στη συνέχεια ο Dj άλλαξε το πρόγραμμα και άρχισε να παίζει disco, 60’s, 70’s, ελληνικά και ξένα pop, R’n’B και διάφορα beats μετατρέποντας το Χώρο Εκδηλώσεων μας σε Club. To πάρτυ ενθουσίασε τη νεολαία που συνέχιζε να χορεύει και να ξεφαντώνει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Εντυπώσεις Ζευγαριού για τη Γαμήλια Δεξίωση του

Μόλις έφυγαν και οι τελευταίοι καλεσμένοι, ζητήσαμε από το ζευγάρι να μας πει το πως πέρασαν οι καλεσμένοι καθώς και οι ίδιοι στο Γαμήλιο Πάρτυ τους. Παρόλο την κούρασή τους, τα παιδιά δεν μας αρνήθηκαν, και είπαν μόνο θετικά σχόλια για το Χώρο Εκδηλώσεων μας. Μας έδωσαν συγχαρητήρια για το Service μας, για την ποιότητα και την ποσότητα των πιάτων μας, για την οργάνωση και το όλο κλίμα που επικρατούσε στην Αίθουσα. Μας ευχαρίστησαν και μας έδωσαν ραντεβού, όταν με το καλό έρθει, για τη Βάπτιση του παιδιού τους.
Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω το Γιώργο και τη Γιώτα για καλά τους λόγια και να τους ευχηθώ να ζήσουν και να έχουν πολλές ευτυχισμένες στιγμές!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *