Δεξίωση Γάμου στο Χώρο Εκδηλώσεων Carpe Diem

Στις 4 Ιουνίου 2011 ημέρα Σάββατο, ο Σαράντης και η Φωτεινή ενώθηκαν με τα Ιερά Δεσμά του Γάμου στην Αγία Φιλοθέη. Το νιόπαντρο Ζευγάρι επέλεξε εμάς, το Χώρο Εκδηλώσεων Carpe Diem, για να γιορτάσει μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα την ευτυχέστερη μέρα της Ζωής του.

Στολισμός Δεξίωσης – Διακόσμηση

Τα χρώματα που είχε επιλέξει η Νύφη μας για να της διακοσμήσουμε το Χώρο Εκδηλώσεων μας, ήταν το λευκό και το λιλά. Το Νυφικό τραπέζι καθώς και το Buffet είχαν στολιστεί με λιλά οργάντζες ενώ τα τραπέζια των καλεσμένων τα είχαμε στολίσει με λιλά κορδέλες, όπως ακριβώς επιθυμούσε η Φωτεινή. Στο νυφικό τραπέζι όπως και σε κάθε τραπέζι των καλεσμένων υπήρχε μια μικρή γυάλα με ένα λιτό και όμορφο μπουκέτο από λευκά τριαντάφυλλα και λιλά φρέζιες. Γύρω από κάθε γυάλα είχαν τοποθετηθεί τρία κεράκια όπου έδιναν ένα ρομαντικό τόνο στην όλη ατμόσφαιρα.
Στον εξωτερικό χώρο, τα δέντρα μας είχαν στολιστεί με λευκές και λιλά κορδέλες ενώ πάνω στις κορδέλες είχαν δεθεί και κρέμονταν μικρά φαναράκια στους ίδιους χρωματισμούς. Στους βραχόκηπους είχαν τοποθετηθεί κεράκια ενώ στο πεύκο κρέμονταν μια Νυφική κούνια σε λιλά απόχρωση. Στις σκάλες που οδηγούσαν στην κύρια είσοδο είχαν τοποθετηθεί μεγάλα λευκά φανάρια ενώ στα κάγκελα είχε πλεχτεί λιλά οργάντζα.

Άφιξη καλεσμένων

Η Γαμήλια Τελετή ήταν στις 7 το απόγευμα στη Φιλοθέη, έτσι περιμέναμε οι καλεσμένοι να αρχίσουν να φτάνουν στο Χώρο Εκδηλώσεων μας γύρω στις 8:30.  Ευτυχώς η μπόρα που είχε ξεσπάσει, σταμάτησε μετά από ένα τέταρτο και οι καλεσμένοι άρχισαν να φτάνουν κοντά στις 9. Τους υποδεχτήκαμε θερμά προσφέροντας τους από το Welcome Bar sangria, fruit punch, kir royal, αναψυκτικά καθώς και μπατονέτες λαχανικών με mousse roquefort. Η κοπέλα στην υποδοχή μαζί με τον Maitre περνούσαν τους καλεσμένους στα τραπέζια σύμφωνα με το πλάνο και τη λίστα που είχαν φτιάξει ο Γαμπρός και η Νύφη. Οι σερβιτόροι μας προσέφεραν στους καλεσμένους amuse bouche όπως: Canapé με mousse καπνιστού σολομού και μαύρο χαβιάρι, Ρολό jambon με κρέμα τυριών πάνω σε δροσερό αγγουράκι, Spring Rolls με plum sauce και Ταρτάκι με καπνιστή μελιτζανοσαλάτα και κάπαρη μέχρι να έρθει το Ευτυχές Ζευγάρι και να ανοίξουμε το Buffet.

Άφιξη Ζευγαριού

Το Ευτυχές Ζευγάρι δεν άργησε να έρθει στο Χώρο Εκδηλώσεων μας. Δεν πήγαν για τη φωτογράφιση στο νέο τους σπίτι επειδή δεν ήθελαν να κουράσουν τους καλεσμένους που τους περίμεναν. Έτσι γύρω 9:15 κατέφθασε μία μαύρη λιμουζίνα με το Νιόπαντρο Ζευγάρι μέσα. Αμέσως οι παρκαδόροι άνοιξαν τις πόρτες για να κατέβουν τα παιδιά,και τους ευχήθηκαν να Ζήσουν. Ύστερα ήρθαμε και μεις μαζί με τον Maitre για να καλωσορίσουμε και να ευχηθούμε στους Νιόπαντρους. Αφού τους ευχηθήκαμε αφήσαμε το Maitre να δώσει οδηγίες για το πως θα κάνουν είσοδο τα παιδιά και το που θα χορέψουν τον Πρώτο τους χορό. Το ευτυχές ζευγάρι δεν ήθελε να κόψει Γαμήλια Τούρτα, έτσι μετά την είσοδο του θα ακολουθούσε ο Πρώτος τους Χορός.

Άνοιγμα Buffet

Ύστερα από το πολύ ρομαντικό πρώτο χορό, το ζευγάρι κάθισε στη θέση του στο Νυφικό τραπέζι. Δεν ήθελε να τους κάνει παρουσίαση το Buffet ο chef μας επειδή το θεώρησε ότι δεν θα έδειχνε εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μας και γενικότερα προς το Χώρο εκδηλώσεων μας. Έτσι εμείς σερβίραμε το Νυφικό τραπέζι και ανοίξαμε το Buffet ώστε να ξεκινήσουν οι καλεσμένοι να διαλέγουν το τι εδέσματα θα βάλουν στο πιάτο τους.

Buffet μενού

Το Γαμήλιο Γλέντι ξεκινά

Αφού είχαν σερβιριστεί όλοι οι καλεσμένοι από το Buffet, το ζευγάρι ξεκίνησε να περνάει από όλα τα τραπέζια των καλεσμένων για να τους ευχαριστήσει που βρίσκονταν στην πιο Ευτυχισμένη Στιγμή της Ζωής τους.
Αμέσως μετά ξεκίνησε ο Dj μας να παίζει δυνατά διάφορα παραδοσιακά τραγούδια το Γάμου. Τότε η Νύφη μαζί με το Γαμπρό άρχισαν να σέρνουν το χορό, όπου τους ακολούθησαν οι φίλοι τους και οι συγγενείς τους. Το Γαμήλιο Πάρτυ συνεχίζονταν με διάφορα νησιώτικα, με κεφαλονίτικες καντάδες, με συρτά, με καλαματιανά, με τσιφτετέλια, με ζεϊμπέκικα  και κορυφώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες όταν ακούγονταν δυνατά από τα ηχεία Disco, Pop, 70’s, R’n’B, Rock και άλλα.

Όλα ήταν τέλεια μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια!!!

Όταν τελείωσε η Γαμήλια Δεξίωση του Σαράντη και της Φωτεινής, καθίσαμε με το ευτυχές ζευγάρι για να του ευχηθούμε αλλά και να μας πει στην camera το πως πέρασαν οι καλεσμένοι τους καθώς και οι ίδιοι στο Γαμήλιο Πάρτυ τους. Δείτε τι μας είπαν…

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον Σαράντη και τη Φωτεινή που μας άφησαν να χρησιμοποιήσουμε τα παραπάνω videos και να τους ευχηθώ να είναι πάντα καλότυχοι, να ζήσουν και να είναι πάντα ερωτευμένοι!!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *