Πάρτυ Δεξίωση του Μιχάλη & της Ειρήνης

Στις 21 Μαΐου 2011, την ημέρα γιορτής του Κωνσταντίνου και Ελένης γιόρτασαν ο Μιχάλης και η Ειρήνη τον έρωτα τους και ενώθηκαν με τα δεσμά του Γάμου!!! Τα παιδιά ήθελαν να κάνουν μετά το Μυστήριο του Γάμου ένα Πάρτυ Δεξίωση και επέλεξαν εμάς να οργανώσουμε το Γαμήλιο Πάρτυ τους!!!

Στολισμός Δεξίωσης

Τα χρώματα που είχε επιλέξει η Νύφη για το Πάρτυ Δεξίωση, ήταν το λευκό και το φούξια. Στο Νυφικό τραπέζι είχε τοποθετηθεί φούξια οργάντζα, ενώ αριστερά και δεξιά του τραπεζιού υπήρχαν δύο πολύ όμορφες λευκές μπάλες, οι οποίες είχαν λευκά τριαντάφυλλα, φούξια ζέρμπερες και γυψοφύλλη, ενώ στις κορυφές υπήρχαν κεράκια τα οποία πρόσθεταν ένα ρομαντισμό. Στις ροτόντες των καλεσμένων είχε στρωθεί φούξια runner και είχε τοποθετηθεί ένα κασπώ με τα παραπάνω λουλούδια. Το τραπέζι των ευχών είχε στολιστεί με λευκό και φούξια τούλι ενώ πάνω του βρίσκονταν διάφορα γλυκάκια και κουφέτα για να ευχαριστήσουν τους καλεσμένους που έγραψαν την ευχή τους για το Ζευγάρι στο βιβλίο ευχών. Στους κήπους μας και συγκεκριμένα στα δένδρα μας κρεμόντουσαν φαναράκια στους αγαπημένους χρωματισμούς της Νύφης.

Άφιξη Καλεσμένων

Το μυστήριο του Γάμου έγινε στη Γλυφάδα στις 8 το απόγευμα… Οι πρώτοι καλεσμένοι άρχισαν να φθάνουν στους πρόποδες της Πάρνηθας, και συγκεκριμένα στην Αίθουσα Δεξιώσεων μας γύρω στις 10 παρά. Τους υποδεχτήκαμε θερμά καλωσορίζοντάς τους και προσφέροντάς τους από το Welcome Bar sangria,bellini,ρακόμελα και fruit punch. Η κοπέλα στην υποδοχή μαζί με το maitre καλωσόριζαν τους καλεσμένους και τους πέρναγαν στα τραπέζια σύμφωνα με τη λίστα που είχαν φτιάξει ο Μιχάλης και η Ειρήνη. Οι σερβιτόροι μας πρόσφεραν σε πιατέλες σε όλους τους καλεσμένους διάφορα amuse bouche όπως: Bruschetta με σαλάμι Ουγγαρίας κάρυ και αγγουράκι τουρσί, Τυροκροκέτες με bacon και τρία τυριά, Canapé με mousse λευκού ταραμά και μαριναρισμένο γαύρο καθώς και Canapé prosciutto Πάρμας μέχρι να έρθει το Νιόπαντρο Ζευγάρι και να ανοίξει το μπουφέ.

Άφιξη Νιόπαντρου Ζευγαριού

Ο Μιχάλης και η Ειρήνη δεν άργησαν να έρθουν στην Αίθουσα Δεξιώσεων μας, ήθελαν να ξεκινήσει το πάρτυ της Ζωής τους αμέσως  και να μην κουράσουν τους καλεσμένους περιμένοντας τους… Έτσι γύρω στις 10:30 κατέφθασε μια ασημί κάμπριο mercedes με το ευτυχές ζευγάρι μέσα. Οι παρκαδόροι άνοιξαν αμέσως τις πόρτες για να κατέβουν τα παιδιά, τους καλωσόρισαν και τους ευχήθηκαν. Αμέσως μετά τους υποδεχτήκαμε μαζί με τον maitre και τους ευχηθήκαμε και μεις με τη σειρά μας… Ο maitre προσέφερε  bellini και ρακόμελα στο Νιόπαντρο Ζευγάρι, καθώς και μερικά amuse bouche. Μόλις ο Maitre εξήγησε στο πανευτυχές ζευγάρι το πως θα κάνουν την είσοδο, το πως θα κόψουν την Γαμήλια Τούρτα, το ότι θα τους “μελώσει” η μαμά του Γαμπρού καθώς και το πότε θα χορέψουν τον Πρώτο τους Χορό, όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει το Πάρτυ Δεξίωση που ήθελαν τα παιδιά.

Παρουσίαση Buffet

Ύστερα από το μέλωμα των Νιόπαντρων και από το αυτοκρατορικό Βαλς, ο Maitre οδήγησε το Ζευγάρι στο Buffet ώστε να τους παρουσιάσει ο Chef μας τα εδέσματα που είχε επιλέξει το Ζευγάρι για τους καλεσμένους του. Ο Μιχάλης και η Ειρήνη ενέκριναν αμέσως το buffet και έτσι οι καλεσμένοι άρχισαν να περνούν και να διαλέγουν το τι θα βάλουν στο πιάτο τους.

Το Πάρτυ στη Δεξίωση Ξεκινά

Μόλις πέρασε και ο τελευταίος καλεσμένος για να σερβιριστεί από το Buffet, ο Μιχάλης και η Ειρήνη άρχισαν να περνάνε από τραπέζι σε τραπέζι για να ευχαριστήσουν τους καλεσμένους που τους τίμησαν με την παρουσία τους στην πιο Ευτυχισμένη Μέρα της Ζωής τους. Μόλις πέρασαν από όλα τα τραπέζια ξεκίνησε να ακούγεται δυνατά από τα ηχεία κρητική Λύρα!! Και ο Μιχάλης αλλά και η Ειρήνη κατάγονται και οι δύο από το ομορφότερο νησί της Ελλάδος, έτσι η Λύρα είχε την τιμητική της.

Μετά την κρητική Λύρα το πρόγραμμα και το γλέντι συνεχίστηκε με συρτά, με νησιώτικα, με χασαποσέρβικα, ζεϊμπέκικα, τσιφτετέλια καθώς και με R’n’B, beat, disco,60’s και πολλά άλλα είδη μουσικής…

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω το Μιχάλη και την Ειρήνη που μας επέτρεψαν να δημοσιεύσουμε τα παραπάνω videos και να τους ευχηθώ να είναι πάντα καλότυχοι στη ζωή τους και να είναι πάντα ευτυχισμένοι!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *