Η Ρεμπέτισσα Μαριώ δίνει ρεσιτάλ σε Δεξίωση Γάμου

Στις 11 Σεπτεμβρίου του 2011 οργανώσαμε τη Δεξίωση Γάμου του Κώστα και της Δήμητρας. Το νιόπαντρο ζευγάρι εκτός από το πολύ καλό φαγητό και το άριστο service, ήθελε να γίνει και ένα ξέφρενο πάρτυ με πολύ χορό,όπως και έγιναν!! Βέβαια στο κομμάτι της διασκέδασης βοήθησε και η τελευταία μεγάλη ρεμπέτισσα, η Μαριώ, η οποία είναι αδελφική φίλη με τη μαμά της Νύφης μας.

Στολισμός Δεξίωσης

Τα χρώματα που είχε επιλέξει η Νύφη μας, η Δήμητρα, για το στολισμό της Αίθουσας Δεξιώσεων μας ήταν το φούξια, το λευκό και το ροζ απαλό. Ήθελε ένα πολυτελή και ρομαντικό στολισμό, όπως και έγινε.
Το νυφικό τραπέζι είχε στολιστεί με φούξια γάζα ενώ στις δύο άκρες του τραπεζιού υπήρχαν δύο ανθοσυνθέσεις με λευκά τριαντάφυλλα, λευκά λιλίουμ, γυψοφύλλη, φούξια ζέρμπερες και λευκές ορχιδέες. Στη μέση και μπροστά από το Γαμήλιο τραπέζι υπήρχαν οι λαμπάδες του Γάμου οι οποίες ήταν και αυτές στολισμένες με τα ίδια λουλούδια.
Στα τραπέζια των καλεσμένων είχαν στρωθεί κορδέλες, δύο φούξια και μία απαλή ροζ, ενώ στο κέντρο του κάθε τραπεζιού είχε τοποθετηθεί ένα κασπώ με τα αγαπημένα λουλούδια της νύφης καθώς και ένα λευκό κερί στη μέση του κασπώ που ολοκλήρωνε το ρομαντικό θέμα που είχε επιλέξει η Νύφη μας.Στολισμός με φούξια και ροζ
Το τραπέζι ευχών είχε στολιστεί και αυτό με τα αγαπημένα χρώματα της Νύφης ενώ πάνω του βρίσκονταν δυο γυάλες με κουφέτα σαν δώρο για τις ευχές που έγραφαν οι καλεσμένοι στο βιβλίο ευχών.
Στις ίδιες αποχρώσεις αλλά και στον ίδιο πολυτελή και ρομαντικό τόνο είχε στολιστεί και ο κήπος μας. Λευκά φαναράκια κρεμόντουσαν στα δέντρα μας με φούξια και ροζ κορδέλες, ενώ στους βραχόκηπους υπήρχαν λευκά κεριά με ροζ και φούξια μαξιλάρες.
Αριστερά και δεξιά της κυρίας εισόδου είχαν τοποθετηθεί δύο μεγάλα λευκά φανάρια με λευκές λαμπάδες ενώ ροζ και φούξια γάζες είχαν πλεχτεί πάνω τους.
Στην αυλή μας, επίσης,  είχε στηθεί και το Welcome Bar όπου προσφέραμε στους καλεσμένους Kir Royal αναψυκτικά και Fruit Punch. Οι καλεσμένοι απολάμβαναν το welcome drink στα μπαλκόνια μας παίρνοντας καθαρό αέρα από την Πάρνηθα, ενώ οι σερβιτόροι πρόσφεραν διάφορα amuse bouche όπως: Canapé με mousse καπνιστού σολομού και μαύρο χαβιάρι, Ρολό jambon με κρέμα τυριών πάνω σε δροσερό αγγουράκι, Spring Rolls με plum sauce και Ταρτάκι με καπνιστή μελιτζανοσαλάτα και κάπαρη μέχρι να έρθει το Ευτυχές Ζευγάρι και να ανοίξουμε το Buffet.

Άφιξη νιόπαντρου ζευγαριού

Ο Κώστας και η Δήμητρα δεν άργησαν να έρθουν στην Αίθουσα Δεξιώσεων μας. Μετά το Μυστήριο του Γάμου δεν πήγαν για φωτογραφίες στο νέο τους σπίτι γιατί δεν ήθελαν να περιμένουν οι καλεσμένοι τους, έτσι μετά την άφιξη των καλεσμένων τους έφθασε και το νιόπαντρο ζευγάρι στο Carpe Diem, στους πρόποδες της Πάρνηθας για να ξεκινούσε το Γαμήλιο πάρτυ. Τους υποδέχτηκαν οι παρκαδόροι όπου τους ευχήθηκαν να ζήσουν και αμέσως μετά πήγαμε και μεις μαζί με το Maitre για να τους καλωσορίσουμε και να τους ευχηθούμε. Ο maitre προσέφερε στο νιόπαντρο ζευγάρι Kir royal και τους οδήγησε στους κήπους μας, όπου τους περίμενε ο φωτογράφος τους, για μια ρομαντική φωτογράφιση.
Μόλις τελείωσαν με τη φωτογράφιση, ο Maitre άρχισε να εξηγεί στο Γαμπρό και τη Νύφη το πως και το πότε θα κάνουν την είσοδο τους, το πως θα κόψουν την τούρτα αλλά και το πότε θα χορέψουν τον πρώτο τους χορό. Μόλις ήταν έτοιμο το νιόπαντρο ζευγάρι για την Είσοδο, ο maitre έδωσε το οκ στο Dj για να παίξει το τραγούδι εισόδου που είχαν επιλέξει. Όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει το Γαμήλιο Πάρτυ που είχαν φανταστεί.

Ύστερα από την εντυπωσιακή είσοδο του ζευγαριού, την κοπή της γαμήλιας τούρτας τους αλλά και τον πρώτο τους χορό, ο maitre οδήγησε το Γαμπρό και τη Νύφη στο Buffet για να τους κάνουν παρουσίαση  του μενού, οι chefs μας. Αφού ενέκριναν τα παιδιά το μενού, σερβίραμε το νυφικό τραπέζι και ανοίξαμε το Buffet ώστε να αρχίσουν οι καλεσμένοι να διαλέγουν τα εδέσματα που θα βάλουν στο πιάτο τους.

Το Γαμήλιο Πάρτυ ξεκινά

Αφού σερβιρίστηκαν και οι τελευταίοι καλεσμένοι από το Buffet, το νιόπαντρο Ζευγάρι ξεκίνησε να περνάει από τραπέζι σε τραπέζι για να ευχαριστήσει όλους τους καλεσμένους του, που τους τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτήν τη μεγάλη μέρα της ζωής τους. Αμέσως μετά ο Dj άρχισε να παίζει δυνατά μουσική διάφορα παραδοσιακά τραγούδια του Γάμου, τότε η Νύφη άρχισε να σέρνει πρώτη το χορό και ακολούθησαν ο Γαμπρός, οι γονείς τους, οι συγγενείς καθώς και πολλοί από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με την τελευταία μεγάλη Ρεμπέτισσα, τη Μαριώ,όπου τραγούδησε πολλά νησιώτικα, ρεμπέτικα, ζεϊμπέκικα, χασαποσέρβικα, συρτά και το κέφι συνεχιζόταν με αμείωτο ενδιαφέρον. Στη συνέχεια ο Dj άλλαξε το πρόγραμμα και άρχισε να παίζει disco, 60′s, 70′s, ελληνικά και ξένα pop, R’n’B και διάφορα beats μετατρέποντας την Αίθουσα Δεξιώσεων μας σε Club. To πάρτυ ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους, και οι καλεσμένοι συνέχιζαν να χορεύουν και να ξεφαντώνουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.







Περάσαμε πάρα πάρα πολύ ωραία…

Αφού τελείωσε το Γαμήλιο πάρτυ του Κώστα και της Δήμητρας καθίσαμε με το ευτυχές ζευγάρι σε ένα τραπέζι για να μας πει τις εντυπώσεις του αλλά και το τι του είπαν οι καλεσμένοι του για το Γαμήλια Δεξίωση που μόλις είχε τελειώσει. Δεν θα σας περιγράψω το τι μας είπαν, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κώστα και τη Δήμητρα που μας άφησαν να χρησιμοποιήσουμε τα παραπάνω videos και να τους ευχηθώ να ζήσουν, να έχουν μια καλότυχη ζωή και καλούς απογόνους!!!!!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *