Χριστουγεννιάτικος γάμος

xristougenniatikos stolismos gamou
Ο τελευταίος Γάμος που διοργανώσαμε για το έτος του 2014, ήταν στην καρδιά των Χριστουγεννιάτικων εορτών, Ο Κώστας και η Δικαία εμπιστεύτηκαν το Carpe Diem για τον Χριστουγεννιάτικο Γάμο τους!!

Στολισμός Χριστουγεννιάτικου Γάμου

Όπως ήταν φυσικό, όλος ο στολισμός του Γάμου κινήθηκε στο “εορταστικό” κλίμα των Χριστουγέννων. Το μπορντώ και το χρυσό είχαν την τιμητική τους. xristougenniatikos gamos stolismos rotontasΣτις ροτόντες των καλεσμένων η νύφη είχε επιλέξει να στρωθούν μια χρυσή και δύο μπορντώ κορδέλες. Για centrepiece είχε τοποθετηθεί, μια όμορφη σύνθεση από λευκά τριαντάφυλλα,μπορντώ berries, γυψοφύλλη και πρασινάδα. xristoygeniatikos stolismos gamouΗ πιο χαρούμενη και συνάμα “εορταστική” πινελιά στα τραπέζια των καλεσμένων ήταν η μπομπονιέρα. Η μπομπονιέρα ήταν μια πρωτότυπη και μοναδική ελαιογραφία για κάθε καλεσμένο, που πάνω της ήταν ζωγραφισμένο ένα ρόδι. Η κάθε ελαιογραφία, ήταν μοναδική και είχε έναν μοναδικό κωδικό τον οποίο μπορούσες να το δηλώσει ο κάθε καλεσμένος με τα στοιχεία του εδώ. mpomponiera se xristougenniatiko gamoΤο νυφικό τραπέζι είχε στολιστεί με μπορντώ γάζα και με τις λαμπάδες του γάμου, τοποθετημένες, αριστερά και δεξιά πάνω στο τραπέζι, τις οποίες αγκάλιαζαν συνθέσεις από λευκά τριαντάφυλλα, μπορντώ berries, γυψοφύλλη και πρασινάδα. Ανάλογα είχε στολιστεί και το τραπέζι της γαμήλιας τούρτας, γύρω του είχε τοποθετηθεί μπορντώ γάζα, ενώ το διακοσμούσε μία ανθοσύνθεση όμοια με αυτή των λαμπάδων. Μια επιπλέον όμορφη πινελιά στο κομμάτι της διακόσμησης του χριτουγεννιάτκου γάμου, ήταν το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας, το οποίο είχε στολιστεί και αυτό με χρυσά, ασημί και μπορντώ στολίδια  Απέναντι από το χριστουγεννιάτκο δέντρο μας είχε τοποθετηθεί το τραπέζι ευχών. το οποίο ήταν διακοσμημένο με χρυσές γιρλάντες και κορδέλες. Το τραπέζι ευχών το διακοσμούσαν ακόμα, δύο ανθσυνθέσεις όμοιες με αυτές στο νυφικό τραπέζι, μια ελαιογραφία με ζωγραφισμένα δυο ρόδια καθώς και μερικές γυάλες με σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς, σαν δώρο για τις ευχές που έγραφαν οι καλεσμένοι.trapezi euxon xristougenniatikos gamos

Πρώτος χορός στο Χριστουγεννιάτικο Γάμο.

Όταν έφτασαν ο Κώστας και η Δικαία στο Carpe Diem, οι παρκαδόροι άνοιξαν τις πόρτες για να κατέβουν τα παιδιά,και τους ευχήθηκαν να Ζήσουν. Ύστερα ήρθαμε και μεις μαζί με τον Maitre για να καλωσορίσουμε και να ευχηθούμε στους Νιόπαντρους. Αφού τους ευχηθήκαμε, αφήσαμε το Maitre να δώσει οδηγίες για το πως θα κάνουν είσοδο τα παιδιά και το πως θα κόψουν τη Γαμήλια τούρτα τους καθώς και το πότε θα χορέψουν τον πρώτο τους χορό. Μέσα σε ένα χαρούμενο και συγκινησιακό κλίμα, ο Κώστας και η Δικαία, καταχειροκροτούμενοι, οδηγήθηκαν προς το τραπέζι της γαμήλια τούρτας, και αμέσως μετά ξεκίνησε ο πρώτος χορός. protos xoros,xristougenniatikos gamos

 Το γλέντι ξεκινά στον Χριστουγεννιάτικο Γάμο.

Ύστερα από το φαγητό, η ορχήστρα άρχισε να παίζει διάφορα παραδοσιακά τραγούδια του Γάμου, τότε η Νύφη ξεκίνησε αμέσως να σέρνει πρώτη το χορό, την ακολούθησε αμέσως και ο ευτυχής Γαμπρός καθώς και οι συγγενείς τους και όλοι οι φίλοι τους. Ακολούθησαν πολλά νησιώτικα, καλαματιανά, δημοτικά, τσιφτετέλια, ζεϊμπέκικα, συρτά χασαποσέρβικα και το κέφι συνεχιζόταν με αμείωτο ενδιαφέρον. Μετά την σκυτάλη πήρε ο Dj, ο οποίος άλλαξε το πρόγραμμα και άρχισε να παίζει δυνατά, Disco, ελληνικά και ξένα Pop, 70′s, R’n’B, Rock, Beat, Latin.Η αλλαγή αυτή ενθουσίασε τους καλεσμένους, και ειδικά τη νεολαία, που συνέχιζαν να διασκεδάζουν με τους Νεόνυμφους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

“…Σε καμία στιγμή δεν προβληματιστήκαμε για την ροή των πραγμάτων…”  “…Απλώς απολαμβάναμε την βραδιά…”

Όταν έφυγαν όλοι οι καλεσμένοι, καθίσαμε με το νεόνυμφο ζευγάρι, για να μας πουν τις εντυπώσεις, τα σχόλια του αλλά και το τι τους είπαν οι καλεσμένοι τους για τη Δεξίωση του Χριστουγεννιάτικου Γάμου τους. Δεν θα σας περιγράψουμε το τι μας είπαν, σας παραθέτουμε το video με τις εντυπώσεις τους και τα σχόλια τους!!
Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Κώστα και την Δικαία που μας επέτρεψαν να χρησιμοποιήσουμε τα παραπάνω videos και φωτογραφίες, και να τους ευχηθούμε, να ζήσουν, να ευτυχήσουν, να είναι κάθε μέρα τους όπως η μέρα του Γάμου τους και ακόμα πιο όμορφη!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *