Πολιτικός Γάμος στο Κτήμα Δεξιώσεων Carpe Diem

Μπορεί ο θρησκευτικός γάμος να θεωρείται η πιο φυσική επιλογή σχεδόν όλων των μελλόνυμφων αλλά εξίσου ίδια ισχύ έχει και ένας γάμος πολιτικός.
Ο πολιτικός γάμος συνήθως πραγματοποιείται πρωινές ή απογευματινές ώρες, σε κάποια από τις αίθουσες του Δημαρχείου που δεν έχει αυτήν την “γαμήλια” πινελιά και σχεδόν όλοι πιστεύουν ότι φαντάζει ως μία εντελώς άχρωμη και ψυχρή διαδικασία: πηγαίνεις στο Δημαρχείο με δύο μάρτυρες, υπογράφεις κάτι χαρτιά, ακούς και μερικές ευχές από τον αντιδήμαρχο που θα τελέσει το «μυστήριο»  και σε 1 λεπτό έχεις τελειώσει και φεύγεις.
Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται, όμως, να είναι έτσι. Όλοι λίγο πολύ, είμαστε κάπως ρομαντικοί, και ειδικά εκείνη τη μεγάλη μέρα την έχουμε φανταστεί κάπως πιο ξεχωριστή. Εμείς στο Carpe Diem μπορούμε να κάνουμε αυτήν την ημέρα ακριβώς όπως την έχετε φανταστεί.

Πολιτικός Γάμος

Ύστερα από την τελετή του πολιτικού γάμου του Θανάση και της Ειρήνης ακολούθησε ένα καταπληκτικό πάρτυ με πολύ κέφι και πολύ χορό έως τις πρωινές ώρες. Δείτε μερικές φωτογραφίες και μερικά αποσπάσματα από τη διακόσμηση και το γλέντι που ακολούθησε μετά.

τραπέζι ευχών στον πολιτικο γάμο

πολιτικος γαμος στολισμος


Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Αντιδήμαρχο Αχαρνών κ. Χρύσανθο Κόνταρη που παρευρέθηκε στο Κτήμα Δεξιώσεων μας για να τελέσει τον Πολιτικό Γάμο καθώς και το ζευγάρι που μας άφησε να δημοσιεύσουμε videos από το Γάμο τους. Tους ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να ζήσουν, και να είναι όλη η ζωή τους γεμάτη από ευτυχισμένες στιγμές!!!!

Εδώ μπορείτε να δείτε τους πολιτικούς γάμους που έχουν τελεσθεί στο κτήμα ή στην αίθουσα δεξιώσεων μας.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *