Πολιτικός Γάμος στο Carpe Diem

Το Σάββατο στις 27 Αυγούστου του 2011 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Δεξιώσεων μας ο Πολιτικός Γάμος καθώς και η Γαμήλια Δεξίωση δύο καταπληκτικών παιδιών, του Κώστα και της Αργυρώς.

Στολισμός Δεξίωσης

Ιδιαίτερα όμορφος και κομψός ήταν ο στολισμός της Δεξίωσης. Τα χρώματα που είχε επιλέξει η Νύφη ήταν το φούξια και το ιβουάρ.
Το νυφικό τραπέζι είχε στολιστεί με φούξια οργάντζα ενώ αριστερά και δεξιά του υπήρχαν δυο πανέμορφες ανθοστήλες με ιβουάρ και φούξια τριαντάφυλλα, γυψοφύλλη, καθώς και ιβουάρ λίλιουμ.
Οι ροτόντες των καλεσμένων είχαν στολιστεί με τα αγαπημένα χρώματα της Νύφης, ενώ στο κέντρο της κάθε ροτόντας είχε τοποθετηθεί μια γυάλα με ένα πλούσιο μπουκέτο από ιβουάρ και φούξια τριαντάφυλλα, γυψοφύλλη και στο κέντρο ιβουάρ λίλιουμ.
Στα ίδια χρώματα αλλά και στον ίδιο κομψό και όμορφο τόνο είχε στολιστεί και ο κήπος μας. Λευκά φαναράκια κρεμόντουσαν στα δέντρα μας με φούξια κορδέλες, ενώ στους βραχόκηπους υπήρχαν ιβουάρ κεριά με φούξια και ιβουάρ μαξιλάρες. Στην ελιά μας είχε στολιστεί και η νυφική κούνια με φούξια κορδέλες και ιβουάρ μαξιλάρες.

Άφιξη καλεσμένων

Ήταν γύρω στις 6 το απόγευμα όταν άρχισαν να έρχονται οι πρώτοι καλεσμένοι για να παρευρεθούν στο μυστήριο του Πολιτικού Γάμου του Κώστα και της Αργυρώς που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Δεξιώσεων μας. Τους υποδεχτήκαμε θερμά προσφέροντας τους από το Welcome Bar Fruit Punch και Sangria, ενώ οι σερβιτόροι πρόσφεραν διάφορα amuse bouche όπως canapé με mousse καπνιστού σολομού και μαύρο χαβιάρι, Μπαλίτσα από mousse φέτας και μαϊντανό,  Bruschetta με σαλάμι Ουγγαρίας και άλλα.

Άφιξη Ζευγαριού

Τα παιδιά επειδή το Μυστήριο του Πολιτικού Γάμου θα γινόταν στην Αίθουσα Δεξιώσεων μας έπρεπε όπως ορίζει η παράδοση να έρθουν χωριστά. Ο Γαμπρός συνοδευόμενος από φίλους και την οικογένειά του έφτασε στο Χώρο Εκδηλώσεων μας γύρω στις 6:10 κρατώντας μια πανέμορφη γαμήλια ανθοδέσμη με ιβουάρ τριαντάφυλλα.
Η Νύφη τίμησε το έθιμο να καθυστερεί λίγο και να την περιμένει ο Γαμπρός, και γύρω στις 6:30 κατέφθασε στο Carpe Diem όπου την περίμενε ο Γαμπρός στα σκαλιά της κύριας εισόδου μας.

Όλοι οι καλεσμένοι των παιδιών βρίσκονταν στα μπαλκόνια μας και υποδέχτηκαν τη Νύφη με χειροκροτήματα. Η μαμά της Νύφης “παρέδωσε” την κόρη της στο Γαμπρό ο οποίος την υποδέχτηκε με ένα τρυφερό φιλί και της πρόσφερε τη γαμήλια ανθοδέσμη.

Μυστήριο Πολιτικού Γάμου

Το ζευγάρι  έκανε την είσοδο του προς την Αίθουσα μας, όπου τους περίμενε ο Αντιδήμαρχος Αχαρνών, κος Χρύσανθος Κόνταρης, για να ξεκινήσει το μυστήριο του Πολιτικού Γάμου. Έπειτα ακολούθησαν και οι καλεσμένοι του ζευγαριού.

Πρώτος Γαμήλιος Χορός

Ύστερα από την τέλεση του Πολιτικού Γάμου του Κώστα και της Αργυρώς, το νιόπαντρο ζευγάρι βγήκε στον κήπο μας για τις καθιερωμένες φωτογραφίες.
Όταν τελείωσαν με τη φωτογράφιση, ο maitre έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες για το πως τα παιδιά θα κάνουν την είσοδό τους, το πότε θα κόψουν τη Γαμήλια τούρτα τους καθώς και το πότε θα χορέψουν τον Πρώτο τους Γαμήλιο χορό. Όλα ήταν έτοιμα να ξεκινήσει η Γαμήλια Δεξίωση τους.

Σερβίρισμα εδεσμάτων

Ύστερα από ένα πολύ εντυπωσιακό πρώτο χορό, ο maitre οδήγησε το ζευγάρι στο νυφικό τραπέζι και ζήτησε την άδεια ώστε να ξεκινήσει το σερβίρισμα του πρώτου πιάτου. Μέσα σε ένα τέταρτο της ώρας  είχαν σερβιριστεί τα ορεκτικά σε όλους τους καλεσμένους καθώς και τα τυριά με τις σαλάτες. Αφού οι καλεσμένοι είχαν τελειώσει με το πρώτο τους πιάτο o maitre έδωσε την εντολή να μαζευτούν τα ορεκτικά και να σερβιριστεί το κυρίως. Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι χοροί.

Το Γλέντι ξεκινά

Το ευτυχές Ζευγάρι, αφού οι καλεσμένοι τελείωσαν με το κυρίως πιάτο τους, άρχισε να περνάει από όλα τα τραπέζια για να ευχαριστήσει τους καλεσμένους που τους τίμησαν με την παρουσία τους την πιο Ευτυχισμένη Μέρα της ζωής τους. Λίγο μετά ξεκίνησε ο Dj να παίζει δυνατά μουσική διάφορα παραδοσιακά τραγούδια του Γάμου και η Νύφη μαζί με το Γαμπρό άρχισαν να σέρνουν πρώτοι το χορό. Ακολούθησαν πολλά νησιώτικα, ποντιακά, ζεϊμπέκικα, τσιφτετέλια,συρτά και το κέφι συνεχιζόταν με αμείωτο ενδιαφέρον. Στη συνέχεια ο Dj άλλαξε το πρόγραμμα και άρχισε να παίζει  60′s, 70′s, disco, ξένα και ελληνικά pop, R’n’B και διάφορα beats μετατρέποντας την Αίθουσα Δεξιώσεων μας σε Club. To πάρτυ ενθουσίασε τη νεολαία που συνέχιζε να χορεύει και να ξεφαντώνει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.…Πραγματικά δεν είχαμε φανταστεί ότι θα ήταν τόσο όμορφα…

Αφού τελείωσε το Γαμήλιο πάρτυ του Κώστα και της Αργυρώς, καθίσαμε μαζί με το νιόπαντρο ζευγάρι σε μια ροτόντα για να μας πει τις εντυπώσεις του αλλά και το τι του είπαν οι καλεσμένοι του για τον Πολιτικό Γάμο τους καθώς και τη Γαμήλια Δεξίωση που μόλις είχε τελειώσει. Δεν θα σας περιγράψω το τι μας είπαν, δείτε το βίντεο…

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Αντιδήμαρχο Αχαρνών κο. Χρύσανθο Κόνταρη που παρευρέθηκε στην Αίθουσα Δεξιώσεων μας για να τελέσει το Μυστήριο του Πολιτικού Γάμου καθώς και το ζευγάρι που μας άφησε να δημοσιεύσουμε videos από το Γάμο τους. Tους ευχόμαστε να ζήσουν, να έχουν μια ευτυχισμένη ζωή και η αγάπη τους να είναι πάντα δυνατή και λαμπερή όπως την ημέρα του Γάμου τους!!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *