Δεξίωση γάμου του Στάθη και της Βιολέτας 08/01/2011

Η πρώτη μας δεξίωση για το 2011 έγινε το Σάββατο 8 Ιανουαρίου. Ήταν μια καταπληκτική δεξίωση γάμου, ένα πάρτυ που είχε δύο πολύ όμορφα παιδιά σαν πρωταγωνιστές, το Στάθη και τη Βιολέτα…

Άφιξη Καλεσμένων

Ήταν κοντά στις 8 το απόγευμα όταν οι πρώτοι καλεσμένοι άρχισαν να φτάνουν στην αίθουσα μας, στους πρόποδες της Πάρνηθας, τους υποδεχτήκαμε θερμά προσφέροντας τους sangria και fruit punch,  ενώ παράλληλα οι σερβιτόροι πρόσφεραν διάφορα amuse bouche όπως τυροκροκέτες με bacon και τρία τυριά,  canapé με mousse καπνιστού σολομού και μαύρο χαβιάρι και κοτόπουλο yakitori.

Άφιξη ζευγαριού

Ευτυχώς τα παιδιά , βγάλανε κάποιες φωτογραφίες στο σπίτι τους και στο casino mont Parnes και κοντά στις 9:30 κατέφθασαν με ένα λευκό σπορ αυτοκίνητο! Τους υποδεχτήκαμε μαζί με  τον maitre, όπου τους πρόσφερε  sangria, τους ευχηθήκαμε,  και αφήσαμε τον maitre να δώσει οδηγίες για το πώς θα μπουν, πώς θα κόψουν τη γαμήλια τούρτα και για το πού και πότε θα χορέψουνε τον πρώτο τους χορό.

Παρουσίαση buffet

Ύστερα από ένα πολύ ρομαντικό πρώτο χορό, ο maitre οδήγησε το χαρούμενο ζευγάρι στο buffet  ώστε να τους παρουσιάσει ο chef μας το πλούσιο menu που είχαν διαλέξει. Τα παιδιά ενέκρίναν το menu buffet που είχαν διαλέξει, και με την εντολή τους αυτή άνοιξε το buffet για τους καλεσμένους τους.

Το γλέντι ξεκινάει

Αφού είχαν περάσει όλοι οι καλεσμένοι από το buffet έφθασε η ώρα να περάσει το ζευγάρι να χαιρετήσει τους καλεσμένους του  και να τους ευχαριστήσει που βρίσκονταν στη μεγαλύτερη χαρά της ζωής τους. Έπειτα από το τελευταίο τραπέζι η Βιολέτα έσυρε πρώτη το χορό ακολουθώντας ο Στάθης και οι οικογένειες των παιδιών. Ακολούθησαν και άλλα ζευγάρια μετά όπου όλοι μαζί χόρευαν αγκαλιασμένοι, μια  ιδιαίτερη στιγμή καθώς οι πρωταγωνιστές μας ήθελαν να μοιραστούν τη χαρά τους μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα  Το πρόγραμμα που είχαν επιλέξει τα παιδιά για να διασκεδάσουν μαζί με τους καλεσμένους τους είχε μεγάλη ποικιλία, από δημοτικά

περάσανε στα νησιώτικα,

στη συνέχεια χασαποσέρβικα,

τσιφτετέλια,ζεϊμπέκικα και άλλα.

Τις πρώτες πρωινές ώρες και ενώ είχαμε προσφέρει την γαμήλια τούρτα και τις πιατέλες με τα φρούτα, το πάρτυ των παιδιών όχι μόνο συνεχιζόταν αλλά ξεσηκώθηκε όλη η νεολαία με το άκουσμα των πρώτων τραγουδιών από disco.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε σε ρυθμούς club… Βeat, R’n’B, disco μέχρι και macarena

ακούγονταν δυνατά από τα ηχεία, ενώ τα σφηνάκια και οι κανάτες με  αλκοόλ προσφέρονταν  για τους καλεσμένους που ήταν  στην πίστα.

Ο καλύτερος γάμος που έχουμε πάει

Όταν τελείωσε η δεξίωση των παιδιών καθίσαμε σε ένα τραπέζι μαζί με τους νεόνυμφους και τους ζητήσαμε να σχολιάσουν το γαμήλιο party  τους στην κάμερα μας.  Nα μας πουν το πώς περάσανε, αν υπήρχε κάποιο αρνητικό σχόλιο, το τι τους είπαν οι φίλοι τους και οι συγγενείς τους. Δεν θα σας περιγράψω το τι μας είπαν,  δείτε  το παρακάτω video.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τους νεόνυμφους που μας άφησαν να χρησιμοποιήσουμε αυτά  τα videos και να τους ευχηθώ για άλλη μια φορά να είναι πάντα ευτυχισμένοι και το ίδιο ερωτευμένοι!!!

2 thoughts on “Δεξίωση γάμου του Στάθη και της Βιολέτας 08/01/2011”

  1. Μπράβο σας. Στο Carpe Diem από ότι φαίνεται κάνετε πολύ καλή δουλειά. Να ζήσουν ο Στάθης και η Βιολέτα και να κάνετε και τα βαπτήσια του πρώτου τους παιδιού !

    1. Γεώργιος Δαμάσκος

      Ευχαριστούμε πολύ Πάρη, εύχομαι και ‘γώ να ζήσουν τα παιδιά και όταν με το καλό έρθει το παιδάκι θα έρθει και η βάφτιση!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *