Ο Γάμος Μου

γαμος κτημα Carpe Diem

Όλες μας, από μικρές κάποια στιγμή περνάει από το μυαλό μας η μέρα που θα φορέσουμε ένα νυφικό και θα είμαστε εμείς η Νύφη σ’ ένα Γάμο. Τον δικό μας Γάμο ..Είχα φανταστεί το νυφικό ρομαντικό και αέρινο, την εποχή, τα χρώματα και τις μελωδίες που θα έλουζαν την ημέρα αυτή, το Κτήμα της Δεξίωσης μας στρωμένο σε άμορφα, και πολλά χρώματα που στόλιζαν τα τραπέζια των καλεσμένων με διαφορετικά είδη λουλουδιών και φυσικά κεριά στη μέση που θα άφηναν μια καλοκαιρινή και φρέσκια εικόνα! Όμορφες δαντέλες να ομορφαίνουν διαφορά σημεία του Κτήματος και το αποτέλεσμα να είναι προσεγμένο και αρχοντικό! Μία εικόνα ρομαντική και ξεχωριστή!

εισοδος στο γαμο
Το μόνο που δεν είχα φανταστεί ήταν η πανδημία… Βέβαια ο φόβος και η ανασφάλεια, τόσο η δική μου αλλά και όσο από τους καλεσμένους, νικήθηκε από τα ασφαλή μέτρα που λάβαμε, από τον ανοιχτό χώρο αλλά και τη μεγάλη χαρά του Γάμου μου!! Έτσι έγινε ένα υπέροχο πάρτυ με αγαπημένα πρόσωπα, συγγενείς και φίλους που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες και μας άφησε υπέροχες αναμνήσεις και εκπληκτικές ευχάριστες στιγμές!!!
Έχω οργανώσει πολλούς γάμους, και πάντα νοιώθω πως κάθε φορά για το κάθε ζευγάρι υπάρχει κάτι ξεχωριστό. Έτσι ξεχωριστός ήταν και ο δικός μου ο γάμος ..
Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλους για όλα όσα κάνατε για εμάς εκείνο το βράδυ!! Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από το Γάμο μου. Θα χαρώ πολύ να οργανώσω και τον δικό σας με το ίδιο μεράκι και κέφι σαν να ήταν ξανά ο δικός μου!!

2 thoughts on “Ο Γάμος Μου”

 1. Βασιλική Ραχωβίτσα

  Καλησπέρα! Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες για γάμο στις 20 Αυγούστου ή 10 Σεπτέμβρη 2022 για περίπου 150 άτομα στον εξωτερικό χώρο που διαθέτετε. Ευχαριστώ πολύ

  1. Μαρία Δαμάσκου

   Καλησπέρα σας κυρία Ραχωβίτσα,
   Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον που δείξατε για τους χώρους Carpe Diem,
   Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σας έχουμε απαντήσει μέσω email…
   Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *