28
Nov
2011

Συνταγή για Champagne Cocktail

Η Σαμπάνια (Champagne) είναι συνυφασμένη με τα ρεβεγιόν. Έχει “βαρύ” όνομα και σε όλους αρέσει ο κρότος του ανοίγματος της φιάλης που δίνει το στίγμα της βραδιάς και ανεβάζει αυτόματα το κέφι. Ο τρόπος που την ανοίγεις, που τη σερβίρεις, που την συντηρείς παγωμένη είναι μια ιεροτελεστία που αποπνέει class και savoir vivre.
Εδώ σας παραθέτουμε μια απολαυστική συνταγή για κοκτέηλ σαμπάνιας ώστε να της δώσουμε ακόμα πιο ωραία γεύση, εμφάνιση αλλά και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας σε μια ξεχωριστή βραδιά, όπως το ρεβεγιόν.

συνταγη κοκτεηλ σαμπανιας

Recipe Cocktail Champagne

  • 1 κύβο ζάχαρης
  • 2 σταγόνες Angostura Bitters
  • 15 ml cognac (κονιάκ)
  • 90 ml Champagne (σαμπάνια)

Εκτέλεση

Σε ένα ποτήρι σαμπάνιας (flute) τοποθετούμε τον κύβο ζάχαρης και τον διαποτίζουμε με Angostura Bitters.
Προσθέτουμε το κονιάκ και γεμίζουμε με παγωμένη σαμπάνια.
Διακοσμούμε με ένα κεράσι ή με μια φέτα lime.

Στην Υγειά σας!!

You may also like

Προσφορά Δεξίωσης για Παρασκευή ή Κυριακή στο Κτήμα Carpe Diem
Συνταγή για σφηνάκια ή Cocktail Καρπούζι
Συνταγή για Cocktail Blue Lagoon
Συνταγή για Mojito Royal

Leave a Reply