Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο Carpe Diem

Σήμερα Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011 στολίσαμε “Χριστουγεννιάτικα” την Αίθουσα Δεξιώσεων μας, το Carpe Diem.
Θέλουμε οι καλεσμένοι που θα έρθουν στις δεξιώσεις του Δεκεμβρίου να περάσουν όμορφα σε μια ζεστή,γιορτινή και χαρούμενη ατμόσφαιρα. Έτσι στολίσαμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο μας, διακοσμήσαμε με διάφορα χριστουγεννιάτικα στολίδια και λαμπιόνια τις ελιές στους κήπους μας. Δημιουργήσαμε επίσης ένα τραπέζι με χριστουγεννιάτικες πινελιές και κεράσματα όπως μελομακάρονα, κουραμπιέδες και δίπλες για να προσφέρουμε στα ζευγάρια που θα επισκέπτονται το Carpe Diem για να συζητήσουμε για τη Δεξίωση τους μέσα σε μια όμορφη χριστουγεννιάτικη και γιορτινή ατμόσφαιρα.

χριστουγεννιατικος στολισμος

Τέλος διακοσμήσαμε και τρεις ροτόντες με τρεις διαφορετικούς στολισμούς με Χριστουγεννιάτικο θέμα.
Τα χρώματα που επιλέξαμε για την πρώτη διακόσμηση, ήταν το χρυσό και το έντονο κόκκινο. Στρώσαμε δύο κορδέλες σε χρυσό χρώμα και μια σε κόκκινο ενώ στη μέση τοποθετήσαμε μια σύνθεση με κόκκινα τριαντάφυλλα, φλύδες από κορμό πεύκου, κλαδάκια από έλατο, κόκκινες ζέρμπερες, γυψοφύλλη και λευκά λίλιουμ.
Στη δεύτερη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση το κύριο χρώμα είναι το ασημί. Εδώ το τραπέζι στρώθηκε με ασημί οργάντζα και στο κέντρο του τραπεζιού τοποθετήθηκε μια γυάλα με 3 λευκά κεριά και 4 κουκουνάρια βαμμένα ασημί.
Στην τρίτη πρόταση μας για χριστουγεννιάτικο στολισμό στρώσαμε 3 πράσινες σκούρες κορδέλες και στη μέση της ροτόντας τοποθετήσαμε μία γυάλα με ανθισμένο γκι.Στολισμός Τραπεζιου σε χριστουγεννιάτικο Γαμο

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *