Φωτογράφιση στο Κτήμα Δεξιώσεων Carpe Diem

Οι εργασίες για το Κτήμα Δεξιώσεων είχαν τελειώσει από μέσα Μαΐου, αυτό που έμενε να κάνουμε ήταν να φωτογραφίσουμε το χώρο μας. Έτσι την Τετάρτη στις 13 Ιουνίου είχαμε κανονίσει με το Τάσο Μπουρνιά να έρθει να φωτογραφίσει τον κήπο του Carpe Diem. Με τον Τάσο έχουμε μία χρόνια άψογη συνεργασία, αφού ο ίδιος είχε φωτογραφίσει και την κλειστή Αίθουσα μας.
Τι λέτε πάμε να δούμε τι έγινε backstage από τη φωτογράφιση του κτήματος Δεξιώσεων Carpe Diem;

Backstage φωτογράφιση Kτήματος Carpe Diem

Γύρω στις 5:00 το απόγευμα έφτασαν οι σερβιτόροι μας για να στήσουμε και να στολίσουμε το Κτήμα Δεξιώσεων μας. Ξεκινήσαμε  να στήνουμε ροτόντες και καρέκλες, στήσαμε το νυφικό μας τραπέζι ανάμεσα στις δύο πισίνες, και συνεχίσαμε το στήσιμο με το Buffet κάτω από την πέργκολα. Μετά το στήσιμο των τραπεζιών ξεκινήσαμε το στόλισμα του Κτήματος. Κρεμάσαμε λευκά φαναράκια στα δένδρα μας και μερικές διακοσμητικές μπάλες από μπαμπού, στολίσαμε την ελιά δίπλα στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου με μια λευκή νυφική κούνια, και τοποθετήσαμε σε μια γωνία του γκαζόν το τραπέζι των ευχών. Έπειτα πήρε σειρά το στόλισμα του Bar και κάπου εκεί, γύρω στις 8:00 το απόγευμα, έφθασε και ο Τάσος Μπουρνιάς για να φωτογραφίσει το Κτήμα Δεξιώσεων μας. Τον υποδεχτήκαμε με θέρμη και ύστερα από ένα καφεδάκι ξεκίνησε να τραβάει τις πρώτες φωτογραφίες. Το αποτέλεσμα τις φωτογράφισης μπορείτε να το δείτε εδώ, στο fan page μας στο facebook.

 

φωτογραφίες Backstage από τη φωτογράφιση στο κτήμα Carpe Diem

backstage φωτογραφίες από τη φωτογράφιση του κτήματος

φωτογράφιση στο κτήμα δεξιώσεων Carpe Diem

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω το φωτογράφο Τάσο Μπουρνιά για την ακόμη μία άψογη συνεργασία που είχαμε αλλά και για το τέλειο αποτέλεσμα των φωτογραφιών του.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *