Καταπληκτική παραλλαγή για βιβλίο ευχών

Υπάρχουν αρκετές δημιουργικές παραλλαγές για τα Βιβλίο Ευχών, παρόλο αυτά όμως, το Σάββατο στις 25 Φεβρουαρίου του 2012 είδαμε την πιο όμορφη παραλλαγή για Βιβλίο ευχών. Την ημέρα αυτή φιλοξενήσαμε, τη Δεξίωση του Γάμου του Γιώργου και της Ζέτας αλλά και τη Βάπτιση της μικρής τους κούκλας, της Μαρίας.
Η ευτυχής μαμά, κάθισε και έφτιαξε ένα καταπληκτικό φωτογραφικό άλμπουμ της μικρής της κόρης με τα χρώματα του στολισμού της Δεξίωσης Γάμου-Βάπτισης. Δημιούργησε με ένα ροζ χαρτόνι, ένα καταπληκτικό φωτογραφικό άλμπουμ, και το στόλισε με καφέ πινελιές, όπως λουλουδάκια, κορδελίτσες και άλλα. Σε κάθε σελίδα του άλμπουμ υπήρχαν φωτογραφίες της μικρής Μαρίας και στην από πίσω μεριά της σελίδας διάφορες ετικέτες για να γράψουν οι καλεσμένοι τις ευχές τους για τη μικρή κουκλίτσα.
Στις ίδιες αποχρώσεις  είχαμε στολίσει και εμείς το τραπέζι των ευχών. όπου υπήρχαν μαζί με το πρωτότυπο “Βιβλίο ευχών”, 2 ροζ φαναράκια, ένα ροζ κουβαδάκι με καφέ λεπτομέρειες, όπου μέσα του υπήρχαν στιλό σε καφέ και ροζ χρωματισμούς με τα οποία θα έγραφαν οι καλεσμένοι τις ευχές τους. Ακόμα στο τραπέζι των ευχών είχε τοποθετηθεί ένα λευκό δεντράκι όπου κρεμόντουσαν ροζ και καφέ κορδέλες καθώς και μερικές μπομπονιέρες. Τέλος υπήρχαν και δύο ροζ γυάλες με διάφορα γλυκίσματα όπως σοκολατάκια, marsmallow και κουφέτα σαν αντάλλαγμα για τις ευχές που έγραφαν οι καλεσμένοι.
Εμάς μας άρεσε πολύ αυτή η παραλλαγή του Βιβλίου των ευχών και σας την προτείνουμε. Βάλτε τη φαντασία σας και δημιουργήστε το δικό σας Βιβλίο Ευχών.

βιβλιο ευχων

βιβλια ευχων

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *