Δεξίωση με Cocktail Menu

Όπως είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερο άρθρο μας, μια νέα οικονομική αλλά και ταυτόχρονα ένα διαφορετικό party για δεξίωση γάμου είναι και το Cocktail Menu ,

Cocktail Buffet στο Γάμο του Μιχάλη και της Βίκυς

Ο Μιχάλης και η Βίκυ παντρεύτηκαν στις 07/07/2013 και επέλεξαν το κτήμα Carpe Diem για να τους διοργανώσουμε μια διαφορετική δεξίωση. Ήθελαν να ξεφύγουν από τη συνηθισμένη δεξίωση του Γάμου, μια δεξίωση λιγότερο επίσημη και “στημένη” όπως μας είπαν. Επιθυμούσαν κάτι σαν πάρτυ, μια δεξίωση με πολύ χορό, με πολύ κέφι και ζωντάνια.
Μία από τις προτάσεις που κάναμε στο ζευγάρι, ήταν και το Cocktail Buffet, το οποίο επέλεξαν με ενθουσιασμό για το πάρτυ του Γάμου τους. Δείτε στο παραπάνω video τι μας είπαν στο τέλος του γαμήλιου πάρτυ τους.

Τι είναι το Cocktail Buffet;

Το Coctail party μπορεί να οργανωθεί και με τη μορφή Buffet για Cocktail, όπου προσφέρεται ένα μπουφέ με κρύα και ζεστά εδέσματα και ένα Bar με όλα τα ποτά. Τα εδέσματα που προσφέρονται είναι μικρές μπουκιές και καταναλώνονται με ξυλάκια ή με τα χέρια. Για τα άδεια πιάτα ή ποτήρια υπάρχουν και εδώ μερικά μικρά τραπέζια ή stands. Εδώ οι καλεσμένοι εξυπηρετούνται μόνοι τους, παίρνουν τα ποτά από το Bar και τα εδέσματα από το buffet και τρώνε όρθιοι.
Για ένα Buffet Cocktail party, ο αριθμός των σερβιτόρων πρέπει να είναι τόσος ώστε ένας σερβιτόρος να αντιστοιχεί σε τριάντα καλεσμένους, ενώ απαραίτητοι είναι ένας bartender πίσω από το bar και ένας chef πίσω από το μπουφέ.
Πρόκειται για ένα νέο είδος δεξίωσης που οι καλεσμένοι δεν δεσμεύονται στην ώρα άφιξης ούτε στην ώρα αναχώρησης. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις, παρά ελάχιστες μόνο καρέκλες διάσπαρτες στην αίθουσα ή στο κτήμα.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *