Δεξίωση Γάμου του Γιώργου και της Διονυσίας

δεξιωση γαμου στολισμος

Στις 18 Μαΐου του 2013, διοργανώσαμε στην αίθουσα του κτήματός μας, τη δεξίωση γάμου του Γιώργου και της Διονυσίας.

Στολισμός δεξίωσης γάμου

Το χρώμα που είχε επιλέξει η νύφη μας για να ντύσουμε το κτήμα μας, ήταν το μπλε. Έτσι όλη η διακόσμηση και ο στολισμός για τη δεξίωση του γάμου των παιδιών, κινήθηκε στο αγαπημένο χρώμα της Διονυσίας.
Στους κήπους μας, έξω ακριβώς από την αίθουσα δεξιώσεων μας, είχαν στολιστεί οι ελιές μας με μπλε οργάντζες ενώ κρεμόντουσαν μικρά λευκά φαναράκια από μπλε και γαλάζιες κορδέλες. Στην είσοδο της αίθουσας έτρεχαν μπλε γάζες ενώ πάνω τους διακοσμούσαν το χώρο λευκά φαναράκια που τα διακοσμούσαν όμορφα γαλάζιες κορδελίτσες. Οι βραχόκηποι είχαν στολιστεί με λευκά κεριά ενώ στο γκαζόν υπήρχαν μπλε και γαλάζιες μαξιλάρες. Στα δέντρα μας είχαν δεθεί πολλές κορδέλες στους ίδιους χρωματισμούς που στο τελείωμα τους κρέμονταν μικρά λευκά φαναράκια.
Στο νυφικό τραπέζι είχε στρωθεί μπλε γάζα περιμετρικά, ενώ οι πετσέτες είχαν διπλωθεί σε σχήμα βεντάλιας σε μπλε χρωματισμό. Πάνω στο νυφικό βρίσκονταν 4 μεγάλα λευκά κεριά στα οποία είχαν τοποθετηθεί άνθη από μπλε ορχιδέες.
.Το τραπέζι της τούρτας ήταν και αυτό ντυμένο στο αγαπημένο χρώμα της νύφης, το μπλε. Η τούρτα ήταν λευκή, στρογγυλή και πάνω της είχαν τοποθετηθεί όμορφα άνθη από μπλε ορχιδέες..
Στις ροτόντες των καλεσμένων είχαν στρωθεί λευκά τραπεζομάντηλα, και στο κέντρο του κάθε τραπεζιού υπήρχε μια μικρή τετράγωνη γυάλα με νερό όπου επέπλεαν μπλε άνθη ορχιδέας και ένα λευκό κερί.
Μια ακόμα πολύ όμορφη πινελιά στο κομμάτι του στολισμού της αίθουσας του κτήματός μας ήταν το τραπέζι των ευχών. Είχε αντίστοιχα λευκό τραπεζομάντηλο όμορφα τοποθετημένο, που το διακοσμούσαν μπλε κορδέλες και γάζες.. Δίπλα στο βιβλίο ευχών είχε τοποθετηθεί ένα μεγάλο φανάρι, που μέσα του είχε λευκές πετρούλες λευκά κεριά και μπλε άνθη ορχιδέας. Το βιβλίο ευχών ήταν λευκό και ήταν γραμμένο στο εξώφυλλο με μπλε γράμματα τα ονόματα των πρωταγωνιστών μας, Γιώργος και Διονυσία. Τέλος στο τραπέζι ευχών είχαν τοποθετηθεί διάφορες γυάλες με πολλά γλυκίσματα, όπως μπλε και λευκά macarones, λευκές και μπλε καραμελίτσες,  σαν δώρο για τις ευχές που έγραφαν οι καλεσμένοι.

Γλέντι στη δεξίωση γάμου

Μετά την είσοδο στην αίθουσα του κτήματος μας του Γιώργου και της Διονυσίας, ακολούθησε η κοπή της γαμήλιας τούρτας, και αμέσως μετά, η δεξίωση γάμου, συνεχίστηκε με τον πρώτο χορό.
Έπειτα από αυτήν την ευσυγκίνητη στιγμή του πρώτου χορού, ο maire οδήγησε το ζευγάρι στον buffet, ώστε να τους κάνει παρουσίαση, ο chef μας, των εδεσμάτων που είχαν επιλέξει για τη δεξίωση του γάμου τους.
Αφού είχαν σερβιριστεί όλοι οι καλεσμένοι από το Buffet, ο Γιώργος και η Διονυσία ξεκίνησαν να περνάνε από όλα τα τραπέζια των καλεσμένων για να τους ευχαριστήσουν που τους τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτήν την τόσο Ευχάριστη Ημέρα της ζωής τους.
Αμέσως μετά ξεκίνησε ο Dj μας να παίζει δυνατά διάφορα παραδοσιακά τραγούδια το Γάμου. Τότε η νύφη μαζί με το γαμπρό άρχισαν να σέρνουν πρώτοι το χορό, όπου τους ακολούθησαν οι φίλοι τους, οι κουμπάροι και οι οι συγγενείς τους. Το γλέντι της δεξίωσης του γάμου τους συνεχίζονταν με διάφορα δημοτικά, με νησιώτικα, με τσιφτετέλια, με ζεϊμπέκικα, με χασαποσέρβικα, με συρτά και άλλα. Το γαμήλιο πάρτυ κορυφώθηκε όταν άρχισαν να ακούγονται δυνατά από τα ηχεία, pop χορευτικά, Disco, 70′s, latin, R’n’B, Rock, Beat, Mainstream και οι Νεόνυμφοι συνέχιζαν να διασκεδάζουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

“…ήταν όλα άψογα, περάσαμε καταπληκτικά…”

Όταν έφυγαν όλοι οι καλεσμένοι, καθίσαμε με το νεόνυμφο ζευγάρι, και τους κουμπάρους του, στην αίθουσα μας για να μας πουν τις εντυπώσεις, τα σχόλια τους αλλά και το τι τους είπαν οι καλεσμένοι τους, για τη Δεξίωση του Γάμου τους. Η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος και η Διονυσία, γνώρισαν το Carpe Diem μέσα από μία άλλη δεξίωση γάμου όπου ήταν καλεσμένοι. Για μας δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιτυχία όταν έρχονται καλεσμένοι από μια δεξίωση γάμου να τους διοργανώσεις τη δική τους δεξίωση. Δεν θα σας περιγράψουμε το τι άλλο μας είπαν, σας παραθέτουμε το video με τις εντυπώσεις τους και τα σχόλια τους!!

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω το ζευγάρι που μας επέτρεψε να χρησιμοποιήσουμε τα παραπάνω videos και να τους ευχηθώ η ζωή τους να είναι γεμάτη ευτυχισμένες στιγμές.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *