Δεξίωση Γάμου του Νίκου & της Θεώνης

Στις 14 Μαΐου 2011 παντρεύτηκαν δύο νέα παιδιά, ο Νίκος και η Θεώνη, οι οποίοι εμπιστεύτηκαν εμάς για να διοργανώσουμε τη Δεξίωση του Γάμου τους…

Στολισμός Δεξίωσης – Διακόσμηση

Το κομμάτι του στολισμού της Δεξίωσης ήταν λιτό, όμορφο και πολύ προσεγμένο. Το χρώμα που είχε επιλέξει η Νύφη ήταν το λευκό. Στο νυφικό τραπέζι στρώθηκε δαντέλα σε απαλό εκρού χρωματισμό. Η δαντέλα ήταν πολύ φαρδιά και κάλυπτε όλο το ύψος του Νυφικού τραπεζιού. Αριστερά και δεξιά του Νυφικού τραπεζιού τοποθετήθηκαν οι λαμπάδες του Γάμου, οι οποίες ήταν λευκές και στην κορυφή τις αγκάλιαζαν λουλούδια  σαν στεφάνι. Τα λουλούδια που είχε επιλέξει η Θεώνη ήταν μικρές και μεγάλες ορτανσίες σε λευκό χρώμα καθώς και λευκά τριαντάφυλλα. Σε κάθε ροτόντα είχε τοποθετηθεί μια μεγάλη στρογγυλή, όμορφη γυάλα με ένα μεγάλο μπουκέτο από τα παραπάνω άνθη. Γύρω από κάθε γυάλα υπήρχαν 3 κεράκια, τα οποία συνέθεταν ένα ρομαντικό σκηνικό. Στις ίδιες αποχρώσεις του λευκού ήταν στολισμένος και ο εξωτερικός μας χώρος, όπου από την ελιά, το πεύκο και τις μανόλιες κρεμόντουσαν σε διάφορα μήκη λευκές κορδέλες με μικρά φαναράκια, ενώ μεγαλύτερα φαναράκια πάλι σε λευκό χρώμα στόλιζαν τη σκάλα που οδηγούσε στην κύρια είσοδο.

Άφιξη καλεσμένων

Το Γαμήλιο Μυστήριο έγινε στη Ν. Φιλαδέλφεια στις 7 το απόγευμα… Οι καλεσμένοι δεν άργησαν καθόλου να έρθουν αφού το Ζευγάρι είχε καλέσει όλους όσους βρίσκονταν στην εκκλησία και στο Γαμήλιο Πάρτυ τους στην Αίθουσα Δεξιώσεων Carpe Diem.
Γύρω στις 8:30 άρχισαν να φτάνουν οι πρώτοι καλεσμένοι στην Αίθουσα μας… Τους υποδεχτήκαμε με θέρμη προσφέροντας τους από το Welcome Bar sangria, kir royal,fruit punch και ρακί μιας και ο Νικόλας (ο Γαμπρός) είναι Κρητικός. Η κοπέλα στην υποδοχή μαζί με τον maitre υποδεχόντουσαν τους καλεσμένους και τους περνούσαν στις θέσεις τους σύμφωνα με το πλάνο και τη λίστα που μας είχαν φτιάξει οι νιόπαντροι. Οι σερβιτόροι μας πρόσφεραν διάφορα amuse bouche όπως Canapé prosciutto Πάρμας, Canapé με mousse καπνιστού σολομού και μαύρο χαβιάρι, Bruschetta με σαλάμι Ουγγαρίας, κάρυ και αγγουράκι τουρσί και Μπαλίτσα από mousse φέτας και μαϊντανό μέχρι να έρθει το ευτυχές Ζευγάρι.

Άφιξη Νιόπαντρου Ζευγαριού

Το Ζευγάρι ύστερα από το Μυστήριο του Γάμου πήγε στο καινούριο του σπίτι για τις καθιερωμένες φωτογραφίες. Γύρω στις 9:45 έφθασαν στην Αίθουσα δεξιώσεων μας με ένα μαύρο σπορ αυτοκίνητο. Οι πρώτοι που τους υποδέχτηκαν ήταν οι παρκαδόροι μας, οι οποίοι τους άνοιξαν τις πόρτες για να κατέβουν και τους ευχήθηκαν. Aκολούθησε ο maitre που τους έδωσε και αυτός τις ευχές του, τους προσέφερε ρακί και τους εξήγησε το πως θα κάνουν είσοδο, πως θα κόψουν τη γαμήλια τούρτα και πότε θα χορέψουν τον πρώτο τους χορό. Τότε βγήκαμε και εμείς να τους καλωσορίσουμε και να τους ευχηθούμε. Λίγο πριν κάνουν την είσοδό τους τα παιδιά, ο φωτογράφος τους, τους πρότεινε να βγάλουν μερικές φωτογραφίες στους στολισμένους μας κήπους. Το ζευγάρι αμέσως αποκρίθηκε στο κάλεσμα του φωτογράφου και βγάλανε μερικές ακόμα φωτογραφίες στους κήπους μας. Μόλις τελειώσαν τις φωτογραφίες όλα ήταν έτοιμα για να κάνει είσοδο το ευτυχισμένο ζευγάρι και να ξεκινήσει η Γαμήλια Δεξίωση.
Παρουσίαση Buffet

Ύστερα από την είσοδο του Ζευγαριού και τον εντυπωσιακό από εφέ Πρώτο Χορό, ο Maitre οδήγησε τους νιόπαντρους στο Buffet, ώστε να τους κάνουν παρουσίαση το menu που είχαν επιλέξει για τους καλεσμένους τους, οι Chefs μας. Τα παιδιά ενέκριναν αμέσως τα εδέσματα έτσι και μεις ανοίξαμε το buffet για να σερβιριστούν οι καλεσμένοι.

Το Γαμήλιο Πάρτυ ξεκινά

Μόλις τελείωσαν οι καλεσμένοι να σερβίρονται από το Buffet, το ζευγάρι ξεκίνησε να περνάει από όλα τα τραπέζια για να ευχαριστήσει τους καλεσμένους τους που βρίσκονταν στην πιο Ευτυχισμένη Μέρα της Ζωής τους.
Λίγο μετά η Νύφη ξεκίνησε αμέσως να σέρνει πρώτη το χορό, ήθελε να ξεφαντώσει, ήθελε να διασκεδάσει με την ψυχή της… Την ακολούθησε αμέσως και ο ευτυχής Γαμπρός καθώς και οι συγγενείς τους και όλοι οι φίλοι τους. Η πίστα γέμισε αμέσως με νεολαία και ξεκίνησαν να διασκεδάζουν μέχρι τις πρωινές ώρες… Είχαν επιλέξει μεγάλη γκάμα από μουσικά ακούσματα ώστε να ευχαριστήσουν και να διασκεδάσουν όλοι οι καλεσμένοι τους. Παραδοσιακά του Γάμου, νησιώτικα, κρητικά, συρτά, τσιφτετέλια, ζεϊμπέκικα, συρτοτσιφτετέλια, χασαποσέρβικα, disco, 80’s, beat, R’n’B, latin, pop,blues ήταν κάποιες από τις επιλογές του Dj.

Πέταγμα ανθοδέσμης και καλτσοδέτας

Η Νύφη μας κράτησε το έθιμο του πετάγματος της ανθοδέσμης, έτσι γύρω στις 2, ανέβηκαν στην πίστα όλες οι ελεύθερες κοπέλες για να δουν ποια θα είναι η επόμενη που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας… Ο Γαμπρός όμως δεν πήγε πίσω!!! Ενώ έπαιζε από τα ηχεία δυνατά το τραγούδι από την ταινία 9 1/2 Εβδομάδες You can leave your hat on του Joe Cocker, άρχισε να βγάζει με τα δόντια την καλτσοδέτα της Νύφης!!!! Έτσι ήταν η σειρά των ελεύθερων ανδρών να ανέβουν στην πίστα για να δούμε ποιος θα ήταν ο επόμενος που θα ανέβαινε και αυτός τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο άνδρας που έπιασε την καλτσοδέτα καθώς και η κοπέλα που έπιασε την ανθοδέσμη είναι υποχρεωμένοι, σύμφωνα με το έθιμο, να χορέψουν ένα ρομανικό χορό για να γνωριστούν. Έτσι και έγινε!!! Ο Dj έβαλε ένα τραγούδι blues για να χορέψουν… Ακολούθησαν και άλλα ζευγάρια να χορεύουν στη πίστα μαζί τους.

Ήταν όλα σαν ένα όνειρο….!!!!

Όταν τελείωσε η Δεξίωση Γάμου του Νίκου και της Θεώνης, καθίσαμε σε μια ροτόντα και τους ζητήσαμε να μας σχολιάσουν το Γαμήλιο Πάρτυ τους. Δε θα σας περιγράψω τι μας είπαν, δείτε  το video…

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω το Νιόπαντρο Ζευγάρι που μας άφησε να χρησιμοποιήσουμε τα παραπάνω videos και να τους ευχηθώ να ζήσουν, καλούς και πολλούς απογόνους και να είναι τόσο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι όσο ήταν στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *