Γάμος Βάπτιση στο κτήμα Carpe Diem

τραπεζι ευχων

Το Σάββατο 21 Απριλίου του 2012, διοργανώσαμε στην αίθουσα του κτήματος μας, τη δεξίωση Γάμου του Λευτέρη και της Νίόβης καθώς και τη Βάπτιση της μικρής τους κόρης Μαρίας.

Στολισμός Γάμου Βάπτισης

Το χρώμα που είχε επιλέξει η Νιόβη για να ντύσουμε το κτήμα μας, ήταν το φούξια και το ροζ. Ήθελε να τονίσει όπως μας έλεγε τη Βάπτιση της κορούλας της  Έτσι όλη η διακόσμηση του κτήματος κινήθηκε στο αγαπημένο, girly χρώμα της ευτυχής μαμάς για την κορούλα της.
Στους κήπους μας, έξω ακριβώς από την αίθουσα δεξιώσεων μας, είχαν στολιστεί οι ελιές μας με φούξια οργάντζες ενώ κρεμόντουσαν μικρά λευκά φαναράκια από ροζ κορδέλες. Στην είσοδο της αίθουσας έτρεχαν φούξια γάζες ενώ πάνω τους διακοσμούσαν το χώρο λευκά φαναράκια που τα διακοσμούσαν όμορφα ροζ κορδελίτσες. Οι βραχόκηποι είχαν στολιστεί με λευκά κεριά ενώ στο γκαζόν υπήρχαν ροζ και φούξια μαξιλάρες. Στα δέντρα μας είχαν δεθεί πολλές κορδέλες στους ίδιους χρωματισμούς που στο τελείωμα τους κρέμονταν μικρά λευκά φαναράκια.
Στο νυφικό τραπέζι είχε στρωθεί φούξια οργάντζα περιμετρικά, ενώ οι πετσέτες είχαν διπλωθεί σε σχήμα βεντάλιας σε ροζ χρωματισμό. Πάνω στο νυφικό βρίσκονταν 4 πανέμορφες ανθοσυνθέσεις με λευκά και ροζ τριαντάφυλλα, ροζ μαργαρίτες και λευκούς κρίνους.gamilia tourta
Το τραπέζι της τούρτας ήταν και αυτό ντυμένο στο αγαπημένο χρώμα της νύφης, το φούξια και το ροζ. Η τούρτα ήταν λευκή, στρογγυλή και δίπλα της είχαν τοποθετηθεί όμορφα ανθοσυνθέσεις με ροζ τριαντάφυλλα, ροζ μαργαρίτες και πρασινάδα.
Στις ροτόντες των καλεσμένων είχαν στρωθεί φούξια και ροζ κορδέλες και στο κέντρο του κάθε τραπεζιού υπήρχε μια γυάλα με ένα όμορφο μπουκετάκι από ροζ τριαντάφυλλα και ροζ μαργαρίτες.
Μια ακόμα πολύ όμορφη πινελιά στο κομμάτι του στολισμού της αίθουσας του κτήματός μας ήταν το τραπέζι των ευχών. Είχε αντίστοιχα λευκό τραπεζομάντηλο όμορφα τοποθετημένο, και το διακοσμούσαν φούξια και ροζ κορδέλες. Δίπλα στο βιβλίο ευχών είχε τοποθετηθεί ένα μεγάλο φανάρι, που μέσα του είχε λευκές πετρούλες λευκά κεριά και κόκκινα μήλα. Το βιβλίο ευχών ήταν λευκό και ήταν γραμμένο στο εξώφυλλο με ροζ γράμματα το όνομα της μικρής μας πρωταγωνίστριας. Τέλος στο τραπέζι ευχών είχαν τοποθετηθεί όμορφες γυάλες με κόκκινα μήλα, σαν δώρο για τις ευχές που έγραφαν οι καλεσμένοι.

Πάρτυ Γάμου Βάπτισης

Αφού είχαν σερβιριστεί όλοι οι καλεσμένοι από το Buffet, ο Λευτέρης και η Νιόβη ξεκίνησαν να περνάνε από όλα τα τραπέζια των καλεσμένων για να τους ευχαριστήσουν που τους τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτήν την τόσο Ευχάριστη Ημέρα της ζωής τους.
Μετά τον καθιερωμένο χαιρετισμό των καλεσμένων, ο Λευτέρης ήθελε να παραδώσει στο κουμπάρο το δώρο του. Το δώρο του κουμπάρου ήταν ένα λευκό mountain bike, το οποίο έπρεπε να δοκιμαστεί εκείνη τη στιγμή, γιατί αλλιώς θα έπρεπε ο γαμπρός να το δωρίσει σε άλλον. Έτσι ο κουμπάρος άρχισε να κάνει βόλτες μέσα στην αίθουσα ενώ οι καλεσμένοι ξεσπούσαν σε χειροκροτήματα και άφθονα γέλια και πειράγματα.dwro koumparou
Αμέσως μετά ξεκίνησε ο Dj μας να παίζει δυνατά διάφορα παραδοσιακά τραγούδια το Γάμου. Τότε η νύφη μαζί με το γαμπρό άρχισαν να σέρνουν πρώτοι το χορό, όπου τους ακολούθησαν οι φίλοι τους, ο κουμπάρος και οι οι συγγενείς τους. Το γλέντι της δεξίωσης του γάμου και της βάπτισης συνεχίζονταν με διάφορα δημοτικά, με νησιώτικα, με τσιφτετέλια, με ζεϊμπέκικα, με χασαποσέρβικα, με συρτά και άλλα. Το γαμήλιο πάρτυ κορυφώθηκε όταν άρχισαν να ακούγονται δυνατά από τα ηχεία, pop χορευτικά, Disco, 70′s, latin, R’n’B, Rock, Beat, Mainstream και οι Νεόνυμφοι συνέχιζαν να διασκεδάζουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

… “Ελάτε μια μέρα σε ένα γάμο… να δείτε την ποιότητα που προσφέρουν αυτά τα παιδιά”…

Όταν έφυγαν όλοι οι καλεσμένοι, καθίσαμε με το νεόνυμφο ζευγάρι και τη μικρή τους κορούλα στην αίθουσα μας, για να μας πουν τις εντυπώσεις, τα σχόλια του αλλά και το τι τους είπαν οι καλεσμένοι τους, για τη Δεξίωση του Γάμου Βάπτισης τους. Δεν θα σας περιγράψουμε το τι μας είπαν, σας παραθέτουμε το video με τις εντυπώσεις τους και τα σχόλια τους!!

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Λευτέρη και την Νιόβη που μας επέτρεψαν να χρησιμοποιήσουμε τα παραπάνω videos και να τους ευχηθούμε, να ζήσουν, να ευτυχήσουν, και να καμαρώσουν την κορούλα τους όπως επιθυμούν.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *