Γαμήλιο Πάρτυ του Ηλία και της Νάσης

Στις 30 Απριλίου 2011 διοργανώσαμε τη Γαμήλια Δεξίωση του Ηλία και της Νάσης !!

Στολισμός – Διακόσμηση

Το χρώμα που είχε επιλέξει η Νύφη για τη Δεξίωση ήταν το πορτοκαλί. Στις ροτόντες των καλεσμένων είχε στρωθεί πορτοκαλί runner ενώ στο Νυφικό τραπέζι, στρώθηκε τούλι στον ίδιο ακριβώς χρωματισμό. Στα μισά τραπέζια των καλεσμένων είχε τοποθετηθεί μια γυάλα με ένα μπουκέτο από πορτοκαλί ζέρμπερες, λευκά τριαντάφυλλα, γυψοφύλλη και πράσινο χρυσάνθεμο ενώ στα άλλα μισά τραπέζια είχε τοποθετηθεί μια γυάλα με πορτοκαλί νερό και κεράκια με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα. Έξω στους κήπους μας, και συγκεκριμένα στο πεύκο και στις ελιές υπήρχαν φαναράκια τα οποία κρέμονταν από πορτοκαλί κορδέλες, ενώ στις σκάλες της κύρια εισόδου είχαν τοποθετηθεί μεγάλα λευκά φαναράκια καθώς και κασπώ με την ίδια σύνθεση λουλουδιών με αυτή της γυάλας των τραπεζιών.

Άφιξη Καλεσμένων

Το μυστήριο του Γάμου έγινε στη Μεταμόρφωση στις 9 το βράδυ… Γύρω στις 10:30 άρχισαν να έρχονται οι πρώτοι καλεσμένοι. Τους υποδεχτήκαμε με θέρμη και τους προσφέραμε, από το Welcome Bar, sangria και Kir royal για το καλωσόρισμα καθώς και μπατονέτες λαχανικών με mousse roquefort. Ύστερα από το καλωσόρισμα, η κοπέλα υποδοχής πέρναγε τους καλεσμένους στα τραπέζια σύμφωνα με τη λίστα που είχε φτιάξει το Νιόπαντρο Ζευγάρι μας. Οι σερβιτόροι μας πρόσφεραν διάφορα amuse bouche όπως Canapé με mousse λευκού ταραμά και μαριναρισμένο γαύρο,Tortillas με κοτοσαλάτα και Canapé prosciutto Πάρμας σε όλους τους καλεσμένους.

Άφιξη Ζευγαριού

Το ζευγάρι μας άργησε λίγο να έρθει, αλλά μας είχε δώσει την εντολή,( επειδή ήταν αργά το Μυστήριο του Γάμου), να ξεκινήσουμε το Σερβίρισμά των Ορεκτικών και των Σαλατών στους καλεσμένους. Έτσι και εμείς αφού όλοι οι καλεσμένοι είχαν έρθει στην Αίθουσα Δεξιώσεων μας, πήραμε το ευτυχές ζευγάρι τηλέφωνο για να επιβεβαιώσουμε την εντολή του και να ξεκινήσουμε το Σερβίρισμα των ορεκτικών. Πήραμε το ΟΚ από τη Νύφη και το Γαμπρό και ξεκινήσαμε να σερβίρουμε τους καλεσμένους…

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα έφθασε και το Νίοπαντρο Ζευγάρι στην Αίθουσά μας. Είχαμε συνεννοηθεί ότι κάπου εκεί θα ήταν και η κατάλληλη ώρα να κάνουν την είσοδό τους γιατί θα είχαμε μαζέψει το πιάτο των ορεκτικών. Έτσι και έγινε!!!! Αφού μαζέψαμε τα πιάτα των ορεκτικών ο Γαμπρός και η Νύφη έκαναν την είσοδό τους, έκοψαν τη Γαμήλια Τούρτα τους και χόρεψαν ένα πρωτότυπο ρομαντικό χορό!!!!

Ύστερα από τον πρώτο χορό του Ζευγαριού, ξεκινήσαμε το σερβίρισμα του κυρίως πιάτου…

Το γλέντι ξεκινάει

Μόλις τελείωσαν οι καλεσμένοι το κυρίως πιάτο τους, ο Γαμπρός και η Νύφη πέρασαν από όλα τα τραπέζια των καλεσμένων για να τους ευχαριστήσουν που τους τίμησαν με την παρουσία τους στην πιο Ευτυχισμένη Μέρα της Ζωής τους!! Κάπου εκεί ήταν που η Νάση άρχισε να σέρνει πρώτη το χορό γεμάτη κέφι και ζωντάνια, και την ακολουθούσαν ο Ηλίας, η κουμπάρα και οι συγγενείς των παιδιών.

Η πίστα δεν άργησε να γεμίσει!!! Άρχισαν να μπαίνουν στο χορό όλα τα αγαπημένα πρόσωπα του Νιόπαντρου ζευγαριού και να διασκεδάζουν με νησιώτικα, με δημοτικά, με ηπειρώτικα, με συρτά και πολλά άλλα…

Το πάρτυ και το κέφι συνεχιζόταν με τσιφτετέλια, με ζεϊμπέκικα και κορυφώθηκε όταν άρχισαν τα ηχεία να παίζουν δυνατά διάφορες επιτυχίες από Disco, από R’n’B, από Pop μουσική και άλλα…
Γύρω στις 3:30 η Νύφη μας, μάζεψε όλες τις ελεύθερες κοπέλες για πετάξει την ανθοδέσμη  της και να συνεχίσει το ωραίο αυτό έθιμο, που θέλει την κοπέλα που πιάνει την ανθοδέσμη να είναι η επόμενη που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!! Ο χορός και το γλέντι κράτησε μέχρι τις 6 η ώρα το πρωί…

Εντυπώσεις Ζευγαριού για το πως πέρασε στο Γαμήλιο Πάρτυ του

Μόλις φύγαν οι τελευταίοι καλεσμένοι της Δεξίωση του Γάμου των παιδιών καθίσαμε μαζί με το ζευγάρι για να μας πει το πως πέρασαν οι ίδιοι καθώς και οι καλεσμένοι τους. Η αλήθεια είναι πως μόνο θετικά σχόλια ακούσαμε από τη Νύφη και το Γαμπρό, το μόνο αρνητικό ήταν ότι τα παιδιά είχαν ξεχάσει να φέρουν μαζί τους γυαλιά ηλίου και ήδη είχε κάνει την εμφάνιση του ο ήλος στον αττικό ουρανό!! Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι, όταν μας είπε η Νύφη ότι ήταν όλα πολύ καλύτερα απ’ ότι μπορούσε να φανταστεί.
Κλείνοντας  θα ήθελα να ευχαριστήσω τους νιόπαντρους που μας άφησαν να χρησιμοποιήσουμε τα παραπάνω videos και να τους ευχηθώ να ζήσουν, να ευτυχήσουν και γρήγορα καλούς απογόνους!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *