About Us

Νικόλας Δαμάσκος

Νίκος ΔαμάσκοςΠαντρεύτηκα πρόσφατα, οπότε μπορώ να συναισθανθώ ακριβώς τα ζευγάρια που βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας του γάμου τους. Είναι μία περίοδος αναμφίβολα όμορφη, αλλά και συγχρόνως ιδιαίτερα αγχωτική και φυσικά πολυέξοδη. Καλείσαι να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή για μία πληθώρα πραγμάτων βρίσκοντας τη χρυσή τομή ποιότητας και τιμής.
Έτσι λοιπόν, όταν αναλαμβάνω μία δεξίωση, αναλαμβάνω ουσιαστικά την ευθύνη να κάνω την ημέρα αυτή αξέχαστη για τους ανθρώπους που μου εμπιστεύονται το νέο ξεκίνημα της ζωής τους. Κρίνοντας από τη δική μου εμπειρία, δύο πράγματα λειτουργούν σα κατευθυντήριες γραμμές για να το πετύχω αυτό: αφενός να απαλλάξω το ζευγάρι από το άγχος για την οργάνωση της δεξίωσης, μεριμνώντας για κάθε λεπτομέρεια αυτής, ακόμα και για πράγματα που ούτε καν θα τα σκεφτόταν και αφετέρου να κάνω τη σχέση μας απολύτως ανταποδοτική ώστε οι άνθρωποι να αισθάνονται κερδισμένοι από αυτή τη συναλλαγή. Για μένα επιτυχία είναι όταν το ζευγάρι στο τέλος της δεξίωσης στο Carpe Diem εκφράζει τον γνήσιο ενθουσιασμό του για την επιτυχία της επιλογής του.

.

Μαρία Δαμάσκου

Μαρία ΔαμάσκουΕίμαι από αυτές που παραδέχονται ότι έχουν φανταστεί από μικρές την ημέρα του γάμου τους. Έχω φανταστεί το νυφικό, την εποχή, τα χρώματα και τις μελωδίες που θα λούζουν την ημέρα αυτή, την αίθουσα της δεξίωσης στρωμένη σε παστέλ χρώματα, φίνα σερβίτσια και κορδέλες να στολίζουν τις ροτόντες, παιώνιες ή ορτανσίες με κεριά στο κέντρο κάθε τραπεζιού. Μία εικόνα ρομαντική και καθηλωτική! Με τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια φροντίδα, οργανώνω και το στήσιμο του Carpe Diem ώστε να είναι για κάθε νύφη το ιδανικό σκηνικό για τη δεξίωση του γάμου της.
Είμαι εκεί για να ακούσω με προσοχή τις επιθυμίες της αλλά και να της προτείνω σε συνεργασία με ειδικευμένους επαγγελματίες ιδέες και λύσεις για να γίνει η βραδιά αυτή ακριβώς όπως την έχει ονειρευτεί.

.

Γεώργιος Δαμάσκος

Η αλήθεια είναι ότι ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου, αλλά όταν γίνει θα ήθελα να πάρει τον χαρακτήρα ενός μεγάλου πάρτυ με φίλους και συγγενείς παρά αυτόν μίας τυπικής εκδήλωσης. Ξέρω καλά ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει τα πάντα την ημέρα αυτή να εκτελεσθούν βάσει ενός προσεκτικά και αυστηρά σχεδιαμένου πλάνου και τίποτα να μην αφεθεί στην τύχη.
Έτσι λοιπόν σε κάθε δεξίωση που αναλαμβάνουμε στο Carpe Diem συλλογικός και προσωπικός στόχος είναι η εύρυθμη και άρτια διοργάνωση, ξεκινώντας από την προετοιμασία ενός πλούσιου και γευστικού μενού μέχρι τη διαμόρφωση της κατάλληλης μουσικής ατμόσφαιρας για ένα κανονικό ξεφάντωμα. Μόνο τότε το ζευγάρι μπορεί να χαλαρώσει και να ασχοληθεί απρόσκοπτα με τους καλεσμένους του, να διασκεδάσει και οι δυο τους να γίνουν οι τέλειοι οικοδεσπότες μιας αξέχαστης βραδιάς.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από όταν στο τέλος της δεξίωσης, την ώρα που ο ήλιος πάει να ανατείλει στον ουρανό της Πάρνηθας, τα πρόσωπά του γαμπρού και της νύφης λάμπουν από ευτυχία μετά από ώρες εξαντλητικού χορού.