Εγκαίνια στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στο Κτήμα Δεξιώσεων Carpe Diem

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου τελέσαμε τα θυρανοίξια (εγκαίνια) για το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου. Ήταν η πρώτη λειτουργία που πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι μας, που βρίσκεται στην άκρη του κτήματος δεξιώσεων μας.

Το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου πήρε το όνομα από τον παππού μας, του οποίου ήταν αρχικά το οικόπεδο και το χρησιμοποιούσε για αγροτικούς σκοπούς. Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για να δηλώσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον παππού που μας παραχώρησε το οικόπεδο για να στήσουμε εκεί την Αίθουσα αλλά και το Κτήμα Δεξιώσεων Carpe Diem.

ekklisaki sto ktima deksioseon Carpe Diem

Έτσι λοιπόν καλέσαμε τους πολύ κοντινούς συγγενείς μας και τους φίλους μας και γύρω στις 8 το απόγευμα ξεκίνησε η λειτουργία του εσπερινού. Η λειτουργία τελέστηκε με ευλάβεια, μέσα σε κλίμα χαράς, από τον πάτερ Αναστάσιο, του οποίου του χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας βοήθησε όχι μόνο να λειτουργήσουμε το εκκλησάκι αλλά και να το στήσουμε από την αρχή. Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ, πρέπει να πούμε, για την μεγάλη τιμή που μας έκανε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα να παρευρίσκεται στα θυρανοίξια της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου, που βρίσκεται εντός του κτήματος μας. Με το πέρας του εσπερινού διαβάστηκαν οι αρτοκλασίες και μοιράστηκαν στους καλεσμένους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

εκκλησάκι στο κτήμα δεξιώσεων Carpe Diem

εκκλησάκι στο κτημα δεξιωσεων Carpe Diem στα Βόρεια Προάστια

ξωκκλησι του Αγιου Γεωργιου στο κτημα δεξιωσεων Carpe Diem στην Πάρνηθα

Μετά το πέρας της λειτουργίας του εσπερινού, τους καλεσμένους μας τους περίμεναν δροσιστικά ποτά στο Bar του κτήματος, όπου είχαν την ευχέρεια να συζητήσουν μεταξύ τους υπό των ήχο lounge μουσικής. Έπειτα από το ποτό, περάσαμε στην Αίθουσα Δεξιώσεων μας, γιατί δυστυχώς ο αέρας δεν μας επέτρεψε να στήσουμε στο Κτήμα, όπου εκεί είχαμε ετοιμάσει το Buffet για να δειπνήσουμε μαζί με τους καλεσμένους μας.

Bar στο κτήμα δεξιώσεων Carpe Diem

aithousa deksioseon carpe diem

Μετά το δείπνο κεράσαμε τους καλεσμένους μας διάφορα είδη γλυκών και η βραδιά συνεχίστηκε με κουβέντα, με συζητήσεις, με πειράγματα και αστεία. Ήταν ένα πολύ όμορφο βράδυ που περάσαμε παρέα με φίλους και συγγενείς…
Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καλεσμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, την ομάδα του www.teleiosgamos.gr, που παρευρέθηκε σε αυτήν την όμορφη στιγμή μας αλλά και για το φωτορεπορτάζ που έκανε για εμάς, και φυσικά τον Πάτερ Αναστάσιο που είναι δίπλα μας σε ότι τον χρειαστούμε.

Να είμαστε καλά και να μας προστατεύει πάντα ο Άγιος Γεώργιος. Βοήθειά μας!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *