Ονειρική Δεξίωση Γάμου στο Χώρο Δεξιώσεων Carpe Diem

Στις 17 Σεπτεμβρίου 2011 ημέρα Σάββατο, ο Γιώργος και η Ευαγγελία ενώθηκαν με τα Ιερά Δεσμά του Γάμου στον Ιερό ναό της Ζωοδόχου Πηγής στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας. Το νιόπαντρο Ζευγάρι είχε επιλέξει εμάς, το Χώρο Δεξιώσεων Carpe Diem, για να γιορτάσει μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα την πιο ευτυχισμένη μέρα της Ζωής του.

Στολισμός Δεξίωσης Γάμου

Το κομμάτι του στολισμού του Χώρου Δεξιώσεων μας, το είχε αναλάβει εξ’ ολοκλήρου η Νύφη!! Τα χρώματα που είχε επιλέξει η Ευαγγελία για να της διακοσμήσουμε το Χώρο Δεξιώσεων μας, ήταν το λαδί και το χρυσό. Το Νυφικό τραπέζι καθώς και το Buffet είχαν στολιστεί με λαδί οργάντζες. Αριστερά και δεξιά του νυφικού τραπεζιού υπήρχαν κασπώ με σομόν τριαντάφυλλα, γυψοφύλλη βαμμένη σε λιλά απόχρωση, χρυσάνθεμο green και λευκά λίλιουμ ενώ στο κέντρο του νυφικού τραπεζιού υπήρχαν δύο ανθοδέσμες με σομόν τριαντάφυλλα. Στα τραπέζια των καλεσμένων είχε στρωθεί χρυσή οργάντζα και στο κέντρο του κάθε τραπεζιού είχε τοποθετηθεί ένα κασπώ με πολύχρωμα λουλούδια, όπως φύλλα δάφνης, σομόν τριαντάφυλλα, χρυσάνθεμο green, ροζ απαλό ζέρμπερες, λευκά λίλιουμ και γυψοφύλλη βαμμένη λιλά, ενώ όλο αυτό το χαρούμενο σκηνικό το ολοκλήρωνε ένα λευκό κερί στο κέντρο του κασπώ.
Στον εξωτερικό χώρο, είχαμε στολίσει με λαδί και χρυσές κορδέλες τα δένδρα μας ενώ πάνω στις κορδέλες είχαν δεθεί και κρέμονταν μικρά λευκά φαναράκια. Στους βραχόκηπους είχαν τοποθετηθεί κεράκια ενώ στο πεύκο κρέμονταν μια Νυφική κούνια σε λαδί απόχρωση. Στις σκάλες που οδηγούσαν στην κύρια είσοδο είχαν τοποθετηθεί μεγάλα λευκά φανάρια με λαδί κορδέλες ενώ στα κάγκελα είχε πλεχτεί χρυσή οργάντζα.

Χαρούμενος στολισμός Δεξίωσης

Άφιξη Καλεσμένων

Η Γαμήλια Τελετή ήταν στις 8 το απόγευμα στη Νέα Φιλαδέλφεια, έτσι περιμέναμε τους καλεσμένους να αρχίσουν να φτάνουν στο Χώρο Δεξιώσεων μας γύρω στις 9:30.  Τους υποδεχτήκαμε θερμά προσφέροντας τους από το Welcome Bar sangria, fruit punch, kir royal, αναψυκτικά καθώς και μπατονέτες λαχανικών με mousse roquefort. Η κοπέλα στην υποδοχή μαζί με τον Maitre περνούσαν τους καλεσμένους στις θέσεις τους σύμφωνα με το πλάνο και τη λίστα που είχαν φτιάξει ο Γαμπρός και η Νύφη. Οι σερβιτόροι μας προσέφεραν στους καλεσμένους διάφορα amuse bouche όπως: Canapé με mousse καπνιστού σολομού και μαύρο χαβιάρι, Ρολό jambon με κρέμα τυριών πάνω σε δροσερό αγγουράκι, Spring Rolls με plum sauce και Tortilla με κοτόσαλατα  μέχρι να έρθει το Ευτυχές Ζευγάρι και να ανοίξουμε το Buffet.

Άφιξη Νιόπαντρων

Ο Γιώργος και η Ευαγγελία δεν άργησαν να έρθουν στο Χώρο Δεξιώσεων μας. Μετά το Μυστήριο του Γάμου τους πήγαν για να φρεσκαριστούν αλλά και να βγάλουν μερικές φωτογραφίες στο νέο τους σπίτι αλλά επειδή δεν ήθελαν να περιμένουν οι καλεσμένοι τους, δεν καθυστέρησαν να έρθουν στο Χώρο Δεξιώσεων Carpe Diem στους πρόποδες της Πάρνηθας. Τους υποδέχτηκαν οι παρκαδόροι όπου τους ευχήθηκαν να ζήσουν και αμέσως μετά πήγαμε και μεις μαζί με το Maitre για να τους καλωσορίσουμε και να τους ευχηθούμε. Ο maitre προσέφερε στο νιόπαντρο ζευγάρι Sangria και τους οδήγησε στους κήπους μας, όπου τους περίμενε ο φωτογράφος τους, για μια ρομαντική φωτογράφιση.
Μόλις τελείωσαν με τη φωτογράφιση, ο Maitre άρχισε να εξηγεί στο Γιώργο και στην Ευαγγελία το πως και το πότε θα κάνουν την είσοδο τους, το πως θα κόψουν την τούρτα αλλά και το πότε θα χορέψουν τον πρώτο τους χορό. Μόλις ήταν έτοιμο το νιόπαντρο ζευγάρι για την Είσοδο, ο maitre ενημέρωσε το Dj για να παίξει το τραγούδι εισόδου που είχαν επιλέξει. Όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει το Γαμήλιο Πάρτυ που είχαν ονειρευτεί.

Παρουσίαση Buffet

Ύστερα από το πολύ εντυπωσιακό πρώτο χορό, η Νύφη ήθελε να χορέψει δυο ρομαντικά τραγούδια ακόμα, ένα με τον πατέρα της και ένα με τον πεθερό της. Αντίστοιχα ο Γαμπρός θα χόρευε ένα με τη μητέρα του και ένα με την πεθερά του. Ήθελαν να τους τιμήσουν αλλά και να τους ευχαριστήσουν παράλληλα. Έτσι ο Dj έβαλε άλλα δύο ρομαντικά τραγούδια για να χορέψει αυτή τη φορά το νιόπαντρο ζευγάρι με τους γονείς και τα πεθερικά του.
Μόλις τελείωσε αυτή η συγκινητική στιγμή, ο maitre οδήγησε τους νιόπαντρους στο Buffet για να τους κάνει παρουσίαση  των εδεσμάτων ο chef μας. Το ευτυχές ζευγάρι ύστερα από την παρουσίαση του Buffet ενέκρινε το menu που είχε επιλέξει, έτσι εμείς σερβίραμε το Νυφικό τραπέζι και ανοίξαμε το Buffet ώστε να ξεκινήσουν οι καλεσμένοι να διαλέγουν το τι εδέσματα θα βάλουν στο πιάτο τους.

Το Γαμήλιο Πάρτυ ξεκινά

Αφού είχαν σερβιριστεί όλοι οι καλεσμένοι από το Buffet, το ζευγάρι ξεκίνησε να περνάει από όλα τα τραπέζια των καλεσμένων για να τους ευχαριστήσει που παρευρίσκονταν στην πιο Ευτυχισμένη Στιγμή της Ζωής τους.
Αμέσως μετά ξεκίνησε ο Dj μας να παίζει δυνατά διάφορα παραδοσιακά τραγούδια το Γάμου. Τότε η Νύφη μαζί με το Γαμπρό άρχισαν να σέρνουν το χορό, όπου τους ακολούθησαν οι φίλοι τους και οι συγγενείς τους. Το Γαμήλιο Πάρτυ συνεχίζονταν με διάφορα νησιώτικα, με δημοτικά, με συρτά, με κρητικά, με τσιφτετέλια, με ζεϊμπέκικα, με χασαποσέρβικα  και κορυφώθηκε μετά τα μεσάνυχτα όταν ακούγονταν δυνατά από τα ηχεία Disco, ελληνικά και ξένα Pop, 70′s, R’n’B, Rock και άλλα.




Πέταγμα ανθοδέσμης

Ενώ η πίστα ήταν γεμάτη και οι Νεόνυμφοι διασκέδαζαν και χόρευαν μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, η Νύφη μας ήθελε να τηρήσει το έθιμο του πετάγματος της ανθοδέσμης. Έτσι γύρω στις 2:30, έγινε ένα ευχάριστο διάλειμμα και ανέβηκαν στην πίστα όλες οι ελεύθερες κοπέλες για να δουν ποια θα είναι η επόμενη που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας… Η τυχερή της βραδιάς ήταν η αδερφή της Νύφης, της οποίας ευχόμαστε η ώρα η καλή!!!
Ύστερα από το διασκεδαστικό αυτό  διάλειμμα το πάρτυ συνεχίστηκε με τσιφτετέλια, με συρτά και νησιώτικα και η πίστα ήταν συνεχώς γεμάτη μέχρι τις πρώτες πρωινέ ώρες!!!


Ήταν μια τέλεια βραδιά, καλύτερα απ’ ότι το περιμέναμε…

Όταν τελείωσε η Γαμήλια Δεξίωση του Γιώργου και της Ευαγγελίας, καθίσαμε με το ευτυχές ζευγάρι για να του ευχηθούμε αλλά και να μας πει στην camera το πως πέρασαν οι ίδιοι καθώς και οι καλεσμένοι τους στη Γαμήλια Δεξίωση τους. Δείτε τι μας είπαν…

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω το Γιώργο και την Ευαγγελία που μας άφησαν να χρησιμοποιήσουμε τα παραπάνω videos και να τους ευχηθώ να είναι πάντα καλότυχοι, να ζήσουν και να έχουν μια ζωή γεμάτη ευτυχισμένες στιγμές!!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *